Antena Meniu Search
x

O tânără rănită în dragoste a bătut nouă persoane, inclusiv polițiști și agenți de securitate, în Constanța

O tânără a pus la pământ tot ce îi stătea în cale într-un local din Constanța. Pare greu de crezut, dar a lovit şi rănit nouă persoane dintre care trei agenți de securitate, trei poliţişti locali şi unul de la Poliția Națională.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.09.2020, 21:21

Vezi și
  • Tânăra de 22 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Totul ar fi pornit de la un băiat, respectiv de la o poveste de dragoste.

Agresoarea de 22 de ani a intrat într-un local și s-a luat la bătaie cu una dintre angajate.

Angajata a apăsat butonul de panică, moment în care tânăra agresivă a aruncat cu un pahar spre o altă femeie din local și a lovit-o în zona capului.

Au ajuns trei agenți de securitate la fața locului. Pe unul l-a mușcat de braț, iar pe ceilalți doi i-a lovit la întâmplare, în mai multe zone.

La fața locului și-au făcut apariția și trei angajați de la Poliția Locală, iar pe unul dintre ei l-a lovit și l-a rănit.

În întârire au venit și polițiști de la Poliția Națională. Aceștia au imobilizat-o pe agresoare, au introdus-o în Autospeciala de Poliție și au dus-o la sediu, însă povestea nu s-a încheiat aici.

Ploaia de lovituri a continuat și în sediul Poliției, acolo unde a lovit un alt polițist de la Poliția Națională, dar și doi angajați de la Poliția Locală.

Tânăra a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și este acuzată de comiterea a patru infracțiuni de ultraj, două infracțiuni de loviri și alte violențe și una de tulburarea liniștii și ordinii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O tânără rănită în dragoste a bătut nouă persoane, inclusiv polițiști și agenți de securitate, în Constanța