Antena Meniu Search
x

Video Tânără din Timişoara, în teroare după despărţirea de fostul iubit. Austriacul a angajat detectivi particulari şi i-a montat pe ascuns camere în apartament

Luni la rând, o femeie din Timișoara a trăit un adevărat coșmar. Tânăra spune că a fost hărțuită, șantajată, urmărită și agresată de cel cu care s-a iubit aproape 4 ani. După ce s-au despărțit, bărbatul, un cetățean austriac, ar fi pus mai mulți detectivi particulari pe urmele femeii. Mai mult decât atât, ar fi montat dispozitive de înregistrare în apartamentul și în mașină ei.

de Redactia Observator

la 20.10.2021, 08:42

Vezi și

Victimă: Venea seara în spatele blocului, în zonă, unde eu locuiesc, urmărind geamurile de la intrare, urmărind casa scării să vadă cine intră și cine iese și dacă sunt singură.

Cosmarul femeii a inceput in decembrie, anul trecut, după ce a pus punct relatiei de 4 ani pe care a avut-o cu austriacul care i-a fost şi şef. La scurt timp dupa despartire au apărut și amenințările.

Victimă: Menținându-mi refuzul, a început să mă amenințe. La un moment dat, chiar eram în birou și avea un cuțit la îndemână și a spus că este atât de nervos pe mine încât ar putea să bage cuțitul în mine. Tot timpul era agresiv și verbal și fizic.

Apoi, femeia a descoperit că maşina şi casa în care locuia erau pline de microfoane ambientale, montate de fostul său iubit.

Pe acelaşi subiect

Victimă: Ajungând acasă, am văzut că uşa este descuiată, iar eu am camere de filmat în apartament și în acea zi m-am uitat pe ele și este domnul intrând și ieșind de la mine din apartament. Este un sentiment pe care nu îl doresc nimănui, efectiv te privează de orice, deci nu poți să faci absolut nimic.

Austriacul, ajutat de alţi doi bărbaţi să-şi spioneze fosta iubită

Femeia a depus plângere la poliție, iar oamenii legii au descoperit că cetățeanul austriac a avut și complici. Doi detectivi din Timișoara care l-ar fi ajutat în demersul său. Suspecții au fost duși la audieri după mai multe percheziții făcute atât în Timiș, cât și în Arad.

Andreia Jerdea – reprezentant IPJ Timiș: În urma efectuării perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea confiscării mai multe laptopuri, telefoane mobile, reportofoane și un GPS.

Cei 3 sunt cercetați, in libertate, pentru șantaj, hărțuire, violare de domiciliu și violarea vieții private.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Tânără din Timişoara, în teroare după despărţirea de fostul iubit. Austriacul a angajat detectivi particulari şi i-a montat pe ascuns camere în apartament