Meniu
Search
x

Coșmarul unei profesoare din Londra, hărțuită de un șofer Uber. ”Dorm cu un ciocan lângă pat pentru că el îmi cunoaște adresa!”

Amele Sossavi, o profesoară din sudul Londrei, trăiește un coșmar după ce un șofer Uber a început să o caute acasă și să o hărțuiască pentru că nu i-a dat numărul ei real de telefon.

De Ana Maria Ghiarasim la 03.10.2021, 12:35

Tânăra de 25 de ani a apelat la serviciile Uber pe 20 septembrie, când a fost nevoită să transporte câteva valize de la vechea ei adresă la cea nouă. Nu și-a imaginat că, doar câteva zile mai târziu, va avea nevoie de protecția poliției.

Amele spune că, inițial, șoferul Uber a inițiat o discuție politicoasă care, treptat, s-a transformat într-una extrem de incomodă atunci când bărbatul a început să-i pună întrebări despre viața personală și să îi ceară numărul de telefon. 

Șoferul Uber i-a lăsat bilețele în cutia poștală și a căutat-o acasă în mod repetat

Pentru că nu a vrut să-i dea numărul ei real de telefon, tânăra profesoară i-a spus un număr fictiv. Două zile mai târziu, șoferul Uber i-a lăsat un bilet în cutia ei poștală. „Hei, sunt Habib, numărul tău nu a funcționat” și conținea informațiile sale de contact.

Pe acelaşi subiect

Amélé a ignorat scrisoarea, dar a fost informată de un coleg de apartament că șoferul s-a prezentat la ea acasă în timp ce ea era la serviciu.

„Mai ales cu tot ceea ce li s-a întâmplat femeilor recent, acest lucru m-a speriat cu adevărat. Nici măcar nu am rămas acasă în acea noapte, deoarece nu mă simțeam în siguranță. Când m-am întors, în cele din urmă, a trebuit să încui toate ușile și am dormit cu un ciocan lângă patul meu, deoarece el îmi cunoaște acum adresa, știe unde locuiesc”, a spus tânăra pentru Metro.

Șoferul acuzat de hărțuire a fost concediat

Amélé spune că poliția i-a transmis că șoferul a fost concediat de către compania de taxiuri.

Un purtător de cuvânt al Poliției Met a spus: "La 29 septembrie, poliția a primit un raport de hărțuire și urmărire. S-a raportat că o femeie a fost hărțuită și contactată în mod repetat de un șofer privat. A fost stabilită o întâlnire pentru a vorbi cu femeia mai târziu în aceeași zi. Șoferul angajat privat a fost identificat și audiat".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Coșmarul unei profesoare din Londra, hărțuită de un șofer Uber. ”Dorm cu un ciocan lângă pat pentru că el îmi cunoaște adresa!”