Antena Meniu Search
x

Coșmarul unei profesoare din Londra, hărțuită de un șofer Uber. ”Dorm cu un ciocan lângă pat pentru că el îmi cunoaște adresa!”

Amele Sossavi, o profesoară din sudul Londrei, trăiește un coșmar după ce un șofer Uber a început să o caute acasă și să o hărțuiască pentru că nu i-a dat numărul ei real de telefon.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.10.2021, 12:35

Coșmarul unei profesoare din Londra, hărțuită de un șofer Uber. ”Dorm cu un ciocan lângă pat pentru că el îmi cunoaște adresa!”
Coșmarul unei profesoare din Londra, hărțuită de un șofer Uber. ”Dorm cu un ciocan lângă pat pentru că el îmi cunoaște adresa!” - Profimedia Images/Facebook

Tânăra de 25 de ani a apelat la serviciile Uber pe 20 septembrie, când a fost nevoită să transporte câteva valize de la vechea ei adresă la cea nouă. Nu și-a imaginat că, doar câteva zile mai târziu, va avea nevoie de protecția poliției.

Amele spune că, inițial, șoferul Uber a inițiat o discuție politicoasă care, treptat, s-a transformat într-una extrem de incomodă atunci când bărbatul a început să-i pună întrebări despre viața personală și să îi ceară numărul de telefon. 

Șoferul Uber i-a lăsat bilețele în cutia poștală și a căutat-o acasă în mod repetat

Pentru că nu a vrut să-i dea numărul ei real de telefon, tânăra profesoară i-a spus un număr fictiv. Două zile mai târziu, șoferul Uber i-a lăsat un bilet în cutia ei poștală. „Hei, sunt Habib, numărul tău nu a funcționat” și conținea informațiile sale de contact.

Pe acelaşi subiect

Amélé a ignorat scrisoarea, dar a fost informată de un coleg de apartament că șoferul s-a prezentat la ea acasă în timp ce ea era la serviciu.

„Mai ales cu tot ceea ce li s-a întâmplat femeilor recent, acest lucru m-a speriat cu adevărat. Nici măcar nu am rămas acasă în acea noapte, deoarece nu mă simțeam în siguranță. Când m-am întors, în cele din urmă, a trebuit să încui toate ușile și am dormit cu un ciocan lângă patul meu, deoarece el îmi cunoaște acum adresa, știe unde locuiesc”, a spus tânăra pentru Metro.

Șoferul acuzat de hărțuire a fost concediat

Amélé spune că poliția i-a transmis că șoferul a fost concediat de către compania de taxiuri.

Un purtător de cuvânt al Poliției Met a spus: "La 29 septembrie, poliția a primit un raport de hărțuire și urmărire. S-a raportat că o femeie a fost hărțuită și contactată în mod repetat de un șofer privat. A fost stabilită o întâlnire pentru a vorbi cu femeia mai târziu în aceeași zi. Șoferul angajat privat a fost identificat și audiat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Coșmarul unei profesoare din Londra, hărțuită de un șofer Uber. ”Dorm cu un ciocan lângă pat pentru că el îmi cunoaște adresa!”