Antena Meniu Search
x

Video Tânără gravidă, găsită inconștientă pe o stradă din Drobeta-Turnu Severin: "Avea puls dar respira foarte greu”

O tânără de 21 de ani, gravidă, a fost găsită inconștientă pe o stradă din Drobeta-Turnu Severin de un echipaj de jandarmi aflat în misiune de patrulare prin oraș. Tânăra respira cu dificultate, iar jandarmii au chemat de urgență o ambulanță care a transportat-o la spital.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.11.2021, 15:20

Vezi și

Potrivit unei filmări postate pe pagina de Facebook Gruparea de Jandarmi Mobila "Frații Buzești" Craiova, tânăra gravidă era căzută pe trotuar, în zona Calea Timișoarei din Drobeta Turnu Severin, atunci când au găsit-o jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova și Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

Aceștia au oprit mașina pentru a vedea despre ce este vorba și când s-au apropiat, au observat că tânăra era însărcinată, avea puls, dar respira foarte foarte greu.

Jandarmii au chemat ambulanța pentru tânăra gravidă de 21 de ani

Pentru viitoarea mămică găsită inconștientă, secundele erau esențiale, iar intervenția rapidă a jandarmilor făcea diferența dintre viață și moarte. Jandarmii au acordat primul ajutor și au solicitat prin 112 un echipaj de ambulantă.

Tânăra de 21 de ani a fost preluată și transportată la o unitate medicală pentru investigații suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânără gravidă, găsită inconștientă pe o stradă din Drobeta-Turnu Severin: "Avea puls dar respira foarte greu”