Antena Meniu Search
x

Video Gestul înduioșător al unei asistente după ce a văzut o tânără mamă cum moare de Covid-19 fără să apuce să-și țină bebelușul în brațe

O asistentă de terapie intensivă de la un spital din SUA a fost atât de impresionată de durerea unui tânăr care își privea soția, gravidă și bolnavă de Covid, de la distanță, cum moare cu fiecare clipă, încât a decis să facă totul pentru a-i veni în ajutor, atunci când femeia a murit, în cele din urmă. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.10.2021, 16:45

Gest surprinzător făcut de o asistentă după ce a văzut o tânără mamă cum moare de Covid fără să apuce să-și țină bebelușul în brațe
Gest surprinzător făcut de o asistentă după ce a văzut o tânără mamă cum moare de Covid fără să apuce să-și țină bebelușul în brațe - Captura YouTube

Ashlee Schwartz l-a observat pe Eric Robison, în vârstă de 23 de ani, cu inima zdrobită, uitându-se prin geamul de sticlă în salonul de spital al soției sale, Emily.

Asistenta s-a gândit la copilul cuplului, născut prematur în timp ce Emily s-a luptat cu Covid-19 la Mercy Hospital din Fort Smith, Arkansas. Și, când a înțeles că tânăra mamă nu mai poate fi salvată, a vrut să se asigure că bebelușul va avea tot ce are nevoie, material vorbind, dacă pe mama lui nu mai poate să o aibă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Schwartz, mamă la rândul ei, a intrat în acțiune și a creat mai multe registre și pagini pe Amazon, Babylist, Target și a lansat și un GoFundMe pentru familie care a strâns cel puțin 16.000 de dolari în câteva zile.

Emily visa să devină mamă, însă nu și-a putut ține bebelușul în brațe

A făcut apel la ajutor pentru scutece, haine, jucării și mobilă pentru nou-născut. Inițial s-a gândit că dacă ar împărtăși linkurile cu unii colegi de muncă și poate câțiva chiar vor răspunde apelului, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată. Oameni din toată țara au văzut registrul și au citit știrile despre familia Robison, apoi au cumpărat aproape tot ce era listat.

Emily Robison, tânăra mămică, era nevaccinată când a murit pe 20 septembrie de Covid19, după ce a luptat cu virusul mai bine de o lună de zile. Cu doar trei săptămâni înainte de moartea ei, medicii au decis să-i provoace nașterea, așa a venit pe lume primul ei copil, o fetiță pe nume Carmen, pe care nici nu a apucat să o țină în brațe pentru că nu și-a mai revenit.

”Simțeam în pieptul meu că se stinge. Mă simțeam de parcă Emily era mai departe de mine decât era deja. În inima mea, simțeam că era prea departe să o mai țin”, povestește, îndurerat Eric, soțul lui Emily.

Cu inima zdrobită, tânărul și-a privit soția cum moare pe patul de spital

Acum, tată singur, plângând pierderea sufletului lui pereche și pregătindu-se să pornească singur în călătoria paternității, Robison nu era sigur ce să facă. Însă ajutorul venit din partea asistentei Ashlee Schwartz i-a alinat puțin din durere, știind că are tot ce îi trebuie pentru a-și crește bebelușul

„Niciodată nu mi-aș fi imaginat că vor începe să vină cadouri din tot statul Arkansas și din restul țării. Este un sentiment dulce-amărui, pentru că mi-aș fi dorit ca Emily să fie încă în viață să vadă”, a spus el.

"Sunt atât de recunoscător pentru toți cei care m-au ajutat, chiar și pentru cei care mi-au trimis mesaj spunându-mi că nu pot să-mi dea bani, dar se vor ruga pentru noi. Este suficient pentru mine", a spus Robison. "Știu că Emily se uită acum plângând de fericire. Întotdeauna și-a dorit să fie mamă”, a mai spus el, potrivit CNN.

Tablouri cu amprentele mâinilor lui Emily, pentru camera micuței Carmen

Asistenta a realizat două tablouri cu amprentele mâinilor lui Emily, înainte de a muri, ca să fie așezate la loc de cinste în camera micuței Carmen,

Nevaccinat nici el, tânărul tată spune că își dorește doar să se fi vaccinat amândoi și Emily să nu moară, un mesaj pe care vrea să-l transmită tuturor celor care nu sunt hotărâți dacă să se vaccineze sau nu.

„Este o durere diferită de orice am simțit în viața mea. Stând acolo, uitându-mă la soția mea, moartă pe pat, cum se șterge culoarea de pe fața ei. (...) Vaccinează-te. Este foarte grav. Ar fi fost aici dacă luat în serios boala”, a mai spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Gestul înduioșător al unei asistente după ce a văzut o tânără mamă cum moare de Covid-19 fără să apuce să-și țină bebelușul în brațe