Antena Meniu Search
x

Familia şi vecinii Biancăi varsă lacrimi de durere, povestind ce chinuri a îndurat tânăra de 18 ani, mamă a doi copii, ucisă la Vișeu de Sus

Bianca, o tânără de 18 ani şi mamă a doi copii ar fi fost ucisă chiar de tatăl copiilor, într-o casă părăsită din Vişeu de Sus, Maramureş. Familia şi vecinii sunt în stare de şoc de la aflarea veştii şi plâng fără încetare.

de Redactia Observator

la 07.06.2020, 18:14

Vezi și
  • Fata a fost dusă cu un taxi la casa părăsită
  • Tânăra mămică a lăsat în urmă doi copii mici

Atât familia, cât şi vecinii au povestit chinurile prin care trecuse tânăra, în timpul cât se afla în relaţie cu tatăl copiilor. Familia spune că fata obţinuse chiar şi un ordin de restricţie împotriva tatălui copiilor, însă cei doi se împăcaseră, la tribunal.

De asemenea, potrivit rudelor fetei, bărbatul era extrem de gelos, o bătea şi o chinuia groaznic. Bunica fetei povesteşte că Bianca a fost găsită moartă într-o cabană a ciobanilor, legată de gât şi de mâini cu sârmă.

Potrivit Prim-procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, crima a avut loc pe fondul consumului de alcool și gelozie.

"Poliția a fost sesizată prin SNUAU 112  despre faptul că într-o cabană părăsită, situată într-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus, a fost găsită o persoană decedată. Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără de 18 ani, domiciliată în Vișeu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei morții", se afirmă în comunicat.

Bărbatul a încercat şi el să-şi ia viaţa, încercând să se spânzure, însă n-a reuşit, fiind ulterior transportat la spital.

Citeşte şi: Fată de 18 ani ucisă în Vișeu de Sus. Trupul său a fost găsit într-o cabană părăsită Ucigaşul Biancăi, mamă a doi copii la doar 18 ani, ar fi chiar tatăl copiilor. Comunitatea din Vişeu de Sus e în stare de şoc (Video)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Familia şi vecinii Biancăi varsă lacrimi de durere, povestind ce chinuri a îndurat tânăra de 18 ani, mamă a doi copii, ucisă la Vișeu de Sus