Antena Meniu Search
x

Fată de 18 ani ucisă în Vișeu de Sus. Trupul său a fost găsit într-o cabană părăsită

O fată de 18 ani, mamă a doi copii, a fost găsită moartă într-o cabană părăsită din Vișeu de Sus. Polițiștii suspectează că a fost ucisă în bătaie. Criminalul, un tânăr de 24 de ani, a încercat să-și pună capăt zilelor.

de Redactia Observator

la 07.06.2020, 18:15

Tânăra ucisă într-o cabană din Vișeu de Sus
O tânără de 18 ani a fost ucisă în Vișeu de Sus de iubitul ei, într-o cabană părăsită - Facebook
  • Principal suspect e iubitul victimei, spun surse din anchetă.
  • Cazul e cercetat de un procuror al Parchetului Maramureș.

Moartea fetei a fost confirmată de poliție într-un comunicat, dat publicității sâmbătă seară. Anchetatorii spun că au găsit trupul neînsuflețit al tinerei în cabana abandonată, aflată într-o zonă izolată din Vișeu de Sus.

”În această după-amiază, la ora 17.06, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112  despre faptul că într-o cabană părăsită, situată într-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus, a fost găsită o persoană decedată. Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără de 18 ani, domiciliată în Vișeu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei morții”, se afirmă în comunicat.

Suspectul de crimă, transportat la spital

Surse din anchetă spun că principal suspect este iubitul fetei, un tânăr de 24 de ani. După crimă, el a încercat să se spânzure. Atât el, cât și trupul neînsuflețit al adolescentei au fost găsiți de un cioban care se afla în zonă și care a apelat la 112. Suspectul a fost salvat în urma intervenției unui echipaj SMURD și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus.

Aceleași surse din anchetă spun că tânărul nu era tatăl celor doi copii ai victimei. Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile furnizate de corespondentul Observator în Maramureș, Simona Vasiac.

Citeşte şi: Familia şi vecinii Biancăi varsă lacrimi de durere, povestind ce chinuri a îndurat tânăra de 18 ani, mamă a doi copii, ucisă la Vișeu de Sus (Video) Ucigaşul Biancăi, mamă a doi copii la doar 18 ani, ar fi chiar tatăl copiilor. Comunitatea din Vişeu de Sus e în stare de şoc (Video)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fată de 18 ani ucisă în Vișeu de Sus. Trupul său a fost găsit într-o cabană părăsită