Antena Meniu Search
x

Tânărul care vânează HOŢII DE BUZUNARE, din nou la datorie! A surprins foşti puşcăriaşi cum fură în transportul public (VIDEO ŞOCANT)

Cristi Brâncovan, care a declanşat pe cont propriu un război împotriva hoților de buzunare ce acționează în mijloacele de transport în comun, revine cu o nouă filmare pe pagina lui de Facebook.

Cristi Brâncovan, care a declanşat pe cont propriu un război împotriva hoților de buzunare ce acționează în mijloacele de transport în comun, revine cu o nouă filmare pe pagina lui de Facebook.

Timişoreanul de 35 de ani ne prezintă "doi beneficiari ai legii penale mai favorabile, ce au fost eliberați din arest în 2014, odată cu modificarea Codului Penal, prin introducerea posibilității de a scăpa de pușcărie prin împăcarea cu partea vătămată (în 90% din cazuri prin constrângere - lucru ce a generat și constituirea de grupuri infracționale organizate)."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Cei doi au fost condamnați, în primă instanță, la 2 ani cu executare pentru furt calificat, cu mod de operare din buzunare, și eliberați după modificarea Codului Penal. Tot așa a scăpat de pedeapsă și Fercovici Frusina (din clipul anterior). Hoții au posibilitatea să constrângă partea vătămată să se împace cu ei, fiind dreptul lor ca să cunoască numele și adresa parții vătămate, prin consultarea dosarului de urmărire de către avocații lor, odată cu primirea calității de suspecți, grupul infracțional din libertate sau chiar ei știind ce au de făcut (rar sunt cercetați în stare de arest). În clip mai apare și o persoană eliberată condiționat dupa ce a ispășit o parte din condamnarea de 12 ani și 6 luni pentru omor, reprofilată în hoață din buzunare, ce pune la bătaie 10.000 de euro pentru a mă rezolva. Și chiar îi are ... doar că sunt banii vostri! În finalul clipului îi puteți vedea pe cei 3 hoți din buzunare, în acțiune, furând un bătrân!", mai scrie Brâncovan în mesajul care însoţeşte clipul video.

De aproape un an de zile, timişoreanul Cristi Brâncovan postează pe Facebook fotografii şi filmuleţe cu infractorii, încurajând oamenii să-i reclame la Poliție când le cad victime.

Citeşte şi: Tânărul care vânează HOŢII din tramvaie a dat din nou lovitura! A filmat SCENE INCREDIBILE pe străzile Timişoarei (VIDEO 18+)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Tânărul care vânează HOŢII DE BUZUNARE, din nou la datorie! A surprins foşti puşcăriaşi cum fură în transportul public (VIDEO ŞOCANT)