Antena Meniu Search
x

Am aflat cine ar putea să prezinte "Mireasă pentru fiul meu", sezonul 7!

În ultima perioadă, pe reţelele de socializare, fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" sunt din ce în ce mai curioşi în legătură cu cine va prezenta show-ul matrimonial în sezonul 7. 

În ultima perioadă, pe reţelele de socializare, fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" sunt din ce în ce mai curioşi în legătură cu cine va prezenta show-ul matrimonial în sezonul 7. 

Zilele acestea, zvonul potrivit căruia îndrăgita prezentatoare Mirela Boureanu Vaida s-ar întoarce la MPFM face furori printre prietenii emisiunii. 

Mirela, care a plecat de la "Mireasă pentru fiul meu" când era însărcinată cu cel de-al doilea copil, este asaltată în permanenţă pe Facebook şi Instagram cu întrebări legate de o eventuală revenire.

O altă vedetă despre care presa speculează că ar putea fi următoarea prezentatoare a show-ului este Mara Bănică.

Jurnalista a recunoscut că este foarte apropiată de echipa care produce emisiunea difuzată de Antena 1 și că este legată de o prietenie veche cu Paula Chirilă, actuala prezentatoare a show-ului.

„Primesc foarte multe mesaje de la voi pe subiectul acesta. La plecarea Mirelei, citeam surprinsă ştiri prin tabloide conform cărora urma ca eu să fiu noua moderatoare. N-am răspuns niciodată mesajelor de genul acesta, pentru că dacă aş avea ceva de anunţat pe acest subiect, aş face-o. Sunt un om direct şi asumat. Paula face o treabă bună şi sunt sigura că va duce acest sezon la bun sfârşit. De asemenea, sunt apropiată de echipa din spatele MPFM şi de fiecare dată când m-au rugat să le dau o mână de ajutor prin prezenţa mea în studio, am facut-o cu drag,", a scris Mara pe Facebook, răspunzând unui fan care îşi doreşte ca vedeta să prezinte emisiunea. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 - 13:00 şi 14:00 - 16:00, iar sâmbata de la 14:00 - 16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Am aflat cine ar putea să prezinte "Mireasă pentru fiul meu", sezonul 7!