Antena Meniu Search
x

Tânărul mort în accidentul de la Orşova era căsătorit de numai o lună. Soţia lui Lavinius e însărcinată

Un tânăr a murit joi de dimineaţă într-un accident teribil la Orşova, maşina conduspă de el izbindu-se de un TIR, într-o depăşire neregulamentară, pe linie continuă. Lavinius făcuse nunta acum o lună, iar soţia lui e însărcinată.

Un tânăr a murit joi de dimineaţă într-un accident teribil la Orşova, maşina condusă de el izbindu-se de un TIR, într-o depăşire neregulamentară, pe linie continuă. Lavinius făcuse nunta acum o lună, iar soţia lui e însărcinată.

Lavinius Iulian era din Lugoj, avea 33 de ani şi aflase de puţină vreme că va fi tată. Soţia lui, Ionela, e însărcinată, dar, din păcate, îşi va creşte copilul fără tată. 

Joi de dimineaţă, Lavinus venea de la Craiova spre Lugoj, iar pe DN6, în apropiere de Orşova, a intrat în depăşirea unui camion, pe o porţiune de drum cu linie continuă. S-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar din sens opus şi a murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

Potrivit poliţiştilor, şoferul de 33 de ani din Lugoj se afla la volanul unui autoturism marca BMW. Martorii susţin că a încercat să reintre pe banda lui, dar a acroşat TIR-ul pe care-l depăşise şi a fost aruncat direct în celălalt camion.

Camionul de care s-a ciocnit e înmatriculat în Macedonia. Şoferul acestuia, 50 de ani, cetăţean macedonean, nu a necesitat îngrijiri medicale.

Pe DN 6, în zona evenimentului rutier, s-a circulat alternativ, pe un singur fir, timp de aproximativ o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tânărul mort în accidentul de la Orşova era căsătorit de numai o lună. Soţia lui Lavinius e însărcinată