Antena Meniu Search
x

TAROM reia cursele regulate spre Tel Aviv. Anunțul companiei

TAROM reia cursele regulate spre o zonă aflată în război. Azi-noapte a decolat primul zbor spre Tel Aviv, după ce fuseseră oprite în octombrie, din cauza conflictului Israel - Hamas. Compania de stat este una dintre primele trei linii aeriene din Europa care zboară, din nou, spre Israel. 

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 21:42

Vezi și

Compania TAROM anunță reluarea operării pe relația Tel Aviv cu două frecvențe săptămânale. începand din ianuarie 2024. Prima cursă, programată pentru dată de 1 ianuarie 2024, cu numărul RO155/6, a fost operată conform următorului orar de zbor:

RO155: plecare din București (OTP) la ora 20.45 și sosire la Tel Aviv (TLV) la ora 23.20 în dată de 01 ianuarie 2024

RO156: plecare din Tel Aviv (TLV) la ora 00.20 și sosire la București (OTP) la ora 03.05 în dată de 02 ianuarie 2024

Compania TAROM monitorizează în continuare situația de securitate din Israel și este în permanentă comunicare cu autoritățile locale și internaționale în vederea reluării operării. În contextul reluării operării și a schimbării situației actuale din Israel, programul de zbor va fi ajustat corespunzător și va fi reflectat în sistemele de rezervări.

Din a două săptămână a lunii ianuarie 2024, compania TAROM va opera două frecvente săptămânale, în zilele de joi și duminică, având în analiză dezvoltarea progresivă a operării în funcție de situația din Israel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » TAROM reia cursele regulate spre Tel Aviv. Anunțul companiei