Antena Meniu Search
x

Video TAROM a pregătit oferte la zboruri din ianuarie până în martie. Cât costă biletele până în Istanbul, Roma sau Londra

Compania de stat TAROM tocmai ce a lansat oferte speciale pentru zboruri programate din ianuarie până în martie. Singurul dezavantaj este că preţurile sunt valabile doar dacă vă cumpăraţi bilete până la sfârşitul anului. 

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 13:26

Vezi și

Pentru destinaţii precum Atena, Belgrad, Istanbul sau Salonic, puteţi prinde zboruri cu tarife de la 129 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse. 

Cât costă un zbor TAROM spre Paris 

Pentru Budapesta, Frankfurt, Praga sau Roma, preţurile biletelor pornesc de la 169 de euro, în cazul biletelor cumpărate pentru perioada 15 ianuarie - 31 martie. 

Şi tot pentru aceeaşi perioadă, dacă vreţi să ajungeţi în destinaţii mai populare printre turişti precum Amesterdam, Londra, Madrid sau Paris, să ştiţi că ofertele pornesc de la 189 de euro de persoană dus-întors. Încă o dată - foarte important - pentru aceste preţuri, trebuie să cumpăraţi biletele până pe 31 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Travel » TAROM a pregătit oferte la zboruri din ianuarie până în martie. Cât costă biletele până în Istanbul, Roma sau Londra