Antena Meniu Search
x

Video Tată omorât în bătaie pe o stradă din Târgu-Mureș. Tânărul a fost lovit cu bestialitate, într-o parcare: "Încă o dată i-a dat. S-a ridicat..."

Un tânăr de 30 de ani a intrat în comă şi a murit după câteva zile, după ce a fost bătut cu bestialitate, de mai mulţi indivizi, într-un complex de agrement din Târgu-Mureş. Scandalul ar fi izbucnit după ce un alt tânăr ar fi lovit cu picioarele maşina victimei. Încăierarea generală a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în zonă. Vă avertizăm urmează imagini cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 09.04.2022, 08:53

Vezi și

Incidentul a avut loc luna trecută, în parcarea unui complex de agrement din Târgu-Mureş. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum unul dintre tineri, cel mai probabil enervat că aproape a fost lovit de o maşina, dă cu piciorul în autoturism. Imediat, şoferul opreşte maşina şi urmează o încăierare la care se alătură mai mulţi indivizi.

"Băiatul ăla care era cu el de braţ stătea rezemat de o maşină şi a venit şi i-a dat în cap. Ce a avut înainte, nu ştiu", spune o femeie. "Din nişte discuţii contradictorii, băiatul respectiv, aşa numitul prieten, a lovit-o şi a căzut", afirmă un vecin.

"Uite lovituri, lovituri. Încă o dată i-a dat. S-a ridicat...", comentează o vecină în timp ce privește filmul agresiunii. 

O fetiţă de patru ani a rămas fără tată

Pe acelaşi subiect

Lovit grav la cap, tânărul de 30 de ani a intrat în comă. După aproape o săptâmână, a murit. Martorii spun că cei care l-ar fi bătut ar fi fost vechi cunoştinţe. Acum, o fetiţă de patru ani a rămas fără tată.

"Un băiat cuminte, cu familie, cu facultate. Un băiat extraordinar, nu se lega de nimeni, n-avea niciodată probleme cu poliţia", mai spune vecina tânărului.

Alexandra Petrovici purtător de cuvânt IPJ Mureș: La data de 27 martie poliţiştii din Mureş au fost sesizaţi cu privire la faptul că în faţa unui local public din Târgu Mureş a avut loc o altercaţie între mai multe persoane în urma căreia un bărbat de 30 de ani a suferit leziuni. La 2 aprilie a survenit decesul persoanei vătămate. 

Poliţiştii continuă cercetările şi aşteaptă şi rezultatele autopsiei.

Deocamdată, nu a fost reţinut niciun suspect. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tată omorât în bătaie pe o stradă din Târgu-Mureș. Tânărul a fost lovit cu bestialitate, într-o parcare: "Încă o dată i-a dat. S-a ridicat..."