Antena Meniu Search
x

Video "Luciane, gata, băi! Opreşte-te!". Suporter snopit în bătaie de nepotul lui Becali, pe Arena Naţională, după meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova

S-au împărţit pumni şi picioare, aseară, pe Arena Naţională, după meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. După fluierul de final al arbitrului, în tribuna oficială a izbucnit o altercaţie între mai mulţi suporteri, iar în conflict a fost implicat și Lucian Becali, nepotul patronului FCSB. Acesta l-a luat la pumni pe un suporter şi nu s-a calmat nici după ce în zonă au ajuns stewarzii. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

de Redactia Observator

la 04.04.2022, 08:16

Vezi și

Gata! Gata! Gata! Gata! Vino încoace!

FCSB a pierdut în faţa echipei Universitatea Craiova, iar tensiunea de pe teren s-a transmis şi în tribune.Totul ar fi pornit chiar de la prietenii lui Lucian Becali, care ar fi aruncat cu sticle în iubita unui alt suporter aflat în tribuna VIP a Arenei Naţionale, spun martorii. 

Luciane, gata, băi! Băi, opreşte-te, băi! 

Lucian Becali, filmat cum lovește cu bestialitate un suporter

Pe acelaşi subiect

În imaginile surprinse de un martor se poate vedea cum Lucian Becali sare peste două rânduri de scaune pentru a continua răfuiala cu suporterul. Tânărul încearcă să fugă, dar cade între scaune, moment în care nepotul patronului FCSB începe să-l lovească cu bestialitate.

Îl omoară! Gata, băi, că-l omori!

În cele din urmă conflictul a fost stins de către stewarzi, care l-au scos pe bărbatul bătut de pe stadion, în timp ce agresorul a continuat să-i adreseze înjurii. Dacă tânărul agresat va depune plângere, bătăuşii se vor alege cu dosare penale pentru lovire sau alte violenţe şi riscă să ajungă după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » "Luciane, gata, băi! Opreşte-te!". Suporter snopit în bătaie de nepotul lui Becali, pe Arena Naţională, după meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova