Antena Meniu Search
x

Video Tată şi fiu, ucişi pe o trecere de pietoni din Bucov, în Prahova. Impactul a fost teribil: "A văzut oameni zburând prin aer"

Accident cumplit în Prahova, seara trecută. Un bărbat şi fiul său au fost spulberaţi de o maşină în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni. Impactul a fost atât de violent, încât cei doi au fost aruncaţi zeci de metri, ca nişte păpuşi. N-au avut nicio şansă să scape cu viaţă. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 17.11.2021, 08:26

Vezi și

Teribilul accident a avut loc în localitatea Bucov, din judeţul Prahova!

Cei doi, tată şi fiu, tocmai traversau strada. Când au ajuns la jumătatea străzii, au fost un şofer de numai 19 ani i-a luat pe capotă.

Martor: "În spatele meu a venit un alt coleg şi a văzut oameni zburând prin aer că a venit pe partea cealaltă acest copil care nu ştiu ce viteză a avut".

Impactul a fost atât de violent încât maşina tânărului a fost distrusă complet. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru cele două victime.

Pe acelaşi subiect

Moise Cristian - SAJ Prahova: "La faţa locului s-a constatat că pacientul de 19 ani prezenta leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul, cea de a doua victimă de 43 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator, s-au efectuat manevre de resuscitare. Fără succes". 

După ce i-a lovit pe trecere, mașina s-a oprit abia după câţiva zeci de metri

După ce i-a spulberat pe cei doi pietoni, şoferul vitezoman a putut opri maşina abia după câţiva zeci de metri. Tânărul s-a ales cu un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Insp. Joița Alexandru-serv. Rutier: "Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului se pare că se face conducătorul autoturismului în vârstă de 19 ani, care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care aveau acest drept". 

În urma accidentului, traficul a fost dat peste cap ore bune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tată şi fiu, ucişi pe o trecere de pietoni din Bucov, în Prahova. Impactul a fost teribil: "A văzut oameni zburând prin aer"