Antena Meniu Search
x

Galerie foto TIR scăpat de sub control 30 de kilometri, după ce șoferul a leșinat la volan. Camionul a făcut prăpăd pe o autostradă din Germania

Imagini de groază pe autostrada A3 din Germania, după ce șoferul unui TIR a leșinat la volan, din cauza unei problemel medicale, în timp ce conducea camionul. Autotrenul a rulat haotic 30  de kilometri, distrugând tot ce a întâlnit în cale.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.11.2021, 11:41

Bariere rutiere puse la pământ, indicatoare sparte, parapeți distruși. Este imaginea lăsată în urmă de un TIR scăpat de sub control zeci de kilometri, pe autostrada A3 din Franconia Inferioară, landul Bavaria, Germania.

S-a întâmplat sâmbătă noapte, după ce șoferul unui camion ar fi leșinat la volan, în timp ce conducea, iar autotrenul a continuat să ruleze, relatează Bild.

TIR-ul a rulat haotic 30 de kilometri

În cursa lui haotică, TIR-ul a distrus tot ce a întâlnit în cale.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu au putut fi estimate încă pagubele, însă, un purtător de cuvânt al poliției din Würzburg a declarat că doar un „miracol” a făcut să nu se întâmple o tragedie.

Agenții spun că alerta a fost dată de alți șoferi, care informau despre faptul că un camion circulă în zig-zag pe autostradă. O patrulă a urmărit TIR-ul în apropiere de Würzburg-Kist și a încercat să-l oprească pe șofer, folosind lumini intermitente și o sirenă. Polițiștii nu știau că bărbatul de 48 de ani nu poate reacționa și că, probabil, că era leșinat.

Șoferul de TIR, dus la spital

Într-un final, camionul scăpat de sub control s-a oprit la ieșirea din joncțiunea Kitzingen. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pe o distanță de aproximativ 30 de kilometri s-au produs însă pagube materiale considerabile.

Salvatorii l-au dus pe șofer la spital. Poliția nu a oferit informații despre starea bărbatului, a precizat doar că este vorba despre o „urgență medicală”

A3 a fost complet închisă pe o distanță de aproximativ zece kilometri, până duminică dimineața. Traficul pe autostradă în direcția Frankfurt a fost deviat la intersecția Kitzingen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » TIR scăpat de sub control 30 de kilometri, după ce șoferul a leșinat la volan. Camionul a făcut prăpăd pe o autostradă din Germania