Antena Meniu Search
x

Tatăl din Cluj care şi-a ucis copilul de 8 ani în vara lui 2020 ca să se răzbune pe fosta soţie, condamnat pe viaţă. „A vrut să fie omorât de mine”, susţinea el după faptă

Tatăl care şi-a ucis copilul de opt ani, în luna iulie 2020, ca să se răzbune pe fosta soţie a fost condamnat la închisoare pe viaţă de către Tribunalul Cluj. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de bărbat în termen de 10 zile.

de Monica Palade

la 24.05.2021, 18:38

Tatăl din Cluj care şi-a ucis copilul de 8 ani în vara lui 2020 ca să se răzbune pe fosta soţie, condamnat exemplar. „A vrut să fie omorât de mine”, susţinea el după faptă

„Condamnă pe inculpatul T.G., pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat, (...) la pedeapsa detenţiunii pe viaţă", se arată în sentinţa de luni, 24 mai, a Tribunalului Cluj.

Crima lui Takacs Gyorgy, 46 de ani, a şocat pe toată lumea, inclusiv pe anchetatori. „Copilul a vrut să fie omorât de mine” a fost una din declaraţiile care a tulburat opinia publică. La scurt timp după ce şi-a omorât băiatul, taximetristul s-a înjungiat în zona pieptului şi şi-a tăiat venele.

Din tată, criminal 

Când a avut loc crima, băiatul se afla la el, pentru că împărţea custodia cu fosta sa soşţie. Bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că, înainte să-i ia viața, l-a întrebat pe băiat dacă vrea să meargă împreună la îngeri, iar micuțul a spus da. După crimă acesta ar fi plimbat trupul băiatului în maşină, timp de trei zile, până să fie descoperit.

Bărbatul era dat în urmărire, după ce mama copilului, îngrijorată că micuţul nu i-a fost adus la termen, a cerut ajutorul poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tatăl din Cluj care şi-a ucis copilul de 8 ani în vara lui 2020 ca să se răzbune pe fosta soţie, condamnat pe viaţă. „A vrut să fie omorât de mine”, susţinea el după faptă