Tatăl care și-a ucis băiețelul de 8 ani, la Cluj, și-a plimbat două zile fiul mort, pe bancheta din spate

De Veronica Micu.
Publicat: 29.07.2020, 11:30.
Actualizat: 29.07.2020, 11:51

Apar informații teribile în cazul băiețelului de 8 ani înjunghiat de propriul tată şi găsit mort în mașina părintelui său, ieri, pe un câmp din Cluj. În urma necropsiei, medicii legiști au descoperit că Takacs Gyorgy era mort de mai bine de 48 de ore.

Tatăl care și-a ucis băiețelul de 8 ani, la Cluj, și-a plimbat două zile fiul mort, pe bancheta din spate

Facebook / Observator

Potrivit ultimelor informații, se pare că micuțul a fost ucis sâmbătă. De atunci, trupul neînsuflețit al copilului a zăcut pe bancheta din spate a mașinii tatălui, unde a fost găsit ieri dimineață.

După ce și-a ucis și abandonat copilul, bărbatul de 46 de ani a fugit. El și-a tăiat venele când l-au găsit polițiștii, dar viața lui a fost salvată.

Când a fost întrebat de ce și-a omorât fiul, a spus că nu știe ce l-a apucat.

Reamintim că Takacs Gyorgy fusese plecat în vacanţă, în Ungaria, cu tatăl lui, iar sâmbătă s-au întors la Cluj. Părinţii sunt divorţaţi de un an şi împărţeau custodia minorului.

Băiatul ar fi trebuit să ajungă la mamă doar că tatăl tot amâna momentul. Astfel că aceasta a cerut ajutorul poliţiei, iar cei doi au fost daţi în urmărire generală.

Femeia se temea de cel mai negru scenariu, care, din păcate, s-a şi adeverit.

Tatăl criminal a încercat să se sinucidă

La această oră, bărbatul de 46 de ani este internat în stare stabilă la chirurgie toracică, în secția de terapie intensivă.

Noaptea a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală și chirurgie plastică.

„Este stabil hemodinamic și respirator, urmând să fie ținut sub observație. Se va asigura asistență medical chirurgicală, în funcție de evoluția sa”, potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Cluj.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Obsevator în Cluj, Alex Prunean -

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.