Antena Meniu Search
x

Tatăl handbalistei care a sfârşit pe aerodromul Clinceni, vorbeşte după un an de la tragedie: "Fiica mea a murit nevinovată!"

Povestea Andreei poate fi povestea oricărui tânăr dornic de aventură. La 27 de ani, handbalista şi-a pierdut viaţa pe aerodromul Clinceni.

Vezi și

Povestea Andreei poate fi povestea oricărui tânăr dornic de aventură. La 27 de ani, handbalista şi-a pierdut viaţa pe aerodromul Clinceni.

Andreea era energică, veselă şi perfecţionistă, spune familia. Acolo, în sala de sport ce acum îi poartă numele, tatăl ei a văzut-o pentru ultima dată. I-a spus că un gol primit nu e o tragedie, dar câteva ore mai târziu, la 27 de ani, Andreea a murit. 

Handbalista de la CSM Unirea Slobozia sărit cu paraşuta din avion în tandem cu instructorul Adrian Constandache. Iubitul ei nu a vrut să-i dea voie. 

Tatăl îi aduce trandafiri în fiecare zi şi se roagă să-i facă cineva dreptate. 

Pe acelaşi subiect

Procurorii au încheiat ancheta şi i-au explicat părintelui cum a murit fiica lui. 

Cel care a executat manevra greşită nu mai este în viaţă. În schimb, Dragoş Boeru asociat la firma organizatoare este acuzat de ucidere din culpă. Paraşutele folosite la salt nu aveau certificat de navigabilitate. Aceeaşi acuzaţie i se aduce şi lui Adrian Constandache, instructorul supravieţuitor, pentru că a acceptat să efectueze saltul. 

Dosarul a ajuns acum pe masa magistraţilor iar familia Andreei s-a constituit parte civilă. Patronii TNT Brothers vor fi cercetaţi însă şi pentru evaziune fiscală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tatăl handbalistei care a sfârşit pe aerodromul Clinceni, vorbeşte după un an de la tragedie: "Fiica mea a murit nevinovată!"