Antena Meniu Search
x

Termoenergetica, după ce un copil a căzut într-o groapă cu apă clocotită, în Sectorul 1: Ne pare rău

Termoenergetica reacționează după ce un copil a căzut într-o groapă săpată pentru a repara o conductă de apă caldă, în Sectorul 1. Reprezentanții furnizorului de apă caldă și căldură în București susțin că resursele companiei sunt limitate și avertizează că din cauza stării de degradare a conductelor, în Capitală există multe zone cu probleme.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.10.2021, 18:35

Vezi și

Termoenergetica îşi exprimă regretul după ce un băiețel a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă, suferind arsuri, şi precizează că incidentul s-a produs într-un spaţiu verde imprejmuit parţial cu gard, situat între blocuri, unde, din cauza fisurării unei țevi, apa caldă a iesit la suprafaţă. Compania speră într-o recuperare cât mai rapidă şi uşoară a copilului. Totodată, deplânge starea reţelei de termoficare din Bucureşti, afirmând că pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2000 de tone de apă fierbinte pe oră şi din această cauză pot fi locuri similare şi în alte zone.

Redăm mai jos, integral, comunicatul Termoenergetica:

"În jurul orelor 20.20 la call-center s-a primit o sesizare de la un cetățean al Municipiului București, cu privire la faptul că un minor a călcat într-o alveolă/zonă cu apă fierbinte, pe un teren în zona străzii Hrisovului nr. 32 din Sectorul 1. În urma verificărilor efectuate, incidentul s-a produs într-un spațiu verde (imprejmuit parțial cu gard) situat între blocurile de la adresa sus-menționată, unde, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a iesit la suprafață. Ne exprimăm regretul față de cele întâmplate și sperăm, alături de familie, într-o recuperare cât mai rapidă și ușoară a copilului.

Compania Termoenergetica depune toate eforturile ca astfel de evenimente nedorite să nu mai aibă loc. Din cauza stării de degradare a conductelor, în Capitală există multe zone cu probleme similare. Vă precizăm faptul că angajații Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, însă resursele companiei sunt limitate și nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntăm. Menționăm că pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2000 de tone de apă fierbinte pe oră și din această cauză pot fi locuri similare și în alte zone din București. Zona a fost împrejmuită cu bandă inscripționată și plasă de protecție".

Pe acelaşi subiect

Un băiețel a căzut într-o groapă cu apă clocotită, săpată de Termoenergetica în Sectorul 1

Reamintim că poliţiştii din Bucureşti au deschis o anchetă, după ce au fost sesizaţi că un băiețel de 9 ani a căzut, luni, într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă.

Copilul a fost transportat la spital cu arsuri de gradul trei.

"La data de 18 octombrie 2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 5 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un minor a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând, la un picior, leziuni prin arsură. În cauză Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, precum și pentru stabilirea situației de fapt", a transmis Poliția Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Termoenergetica, după ce un copil a căzut într-o groapă cu apă clocotită, în Sectorul 1: Ne pare rău