Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Acuzaţii grave la Constanţa, în urma morţii unei bătrâne. Familia spune că a fost ţinută 26 DE ORE pe hol, la Urgenţe fără tratament

Acuzaţii grave la Spitalul Judeţean Constanţa. O femeie susţine că mama sa, în vârstă de 87 de ani, venită la urgenţe cu salvarea, a fost lăsată pe holurile unităţii medicale 26 de ore.

de Redactia Observator

la 04.01.2017 , 10:54

Acuzaţii grave la Spitalul Judeţean Constanţa. O femeie susţine că mama sa, în vârstă de 87 de ani, venită la urgenţe cu salvarea, a fost lăsată pe holurile unităţii medicale 26 de ore.

Este scandal la Spitalul Judeţean Constanţa, în urma morţii unei bătrâne. Familia acuză medicii că au lăsat pacienta să aştepte 26 de ore pe holurile unităţii de primiri Urgenţe. Femeia de 87 de ani s-a stins din viaţă astăzi.

Bătrâna s-a simţit foarte rău în a doua noapte a anului. Pacienta a fost transportată cu ambulanţa la spitalul din Constanţa, însoţită de fiica ei. Femeia susţine că de când au ajuns la urgenţe ar fi avut parte doar de jigniri şi tratament necorespunzător din partea cadrelor medicale.

Articolul continuă după reclamă

Dar calvarul nu s-ar fi oprit aici. Ar fi urmat ore bune de aşteptare pentru investigaţii, timp în care starea sa s-a agravat, susţine familia femeii.

Pe acelaşi subiect

Mai mult decat atat, medicii de la Spitalul Judeţean ar fi vrut sa o transfere la cel de boli infectioase, deşi cadrele medicale de acolo au declarat ca nu este de competenţa lor, mai spun rudele.

Fiica femeii spune că, sătulă de umilinţe, a vrut chiar sa îşi ia mama acasa pe proprie raspundere şi a solicitat o ambulanţă pentru transport, moment în care, susţine ea, ar fi fost din nou jignită de medici.

Conducerea Spitalului Judeţean, dar şi Consilul Judetean Constanţa au declanşat o anchetă internă. 

Familia bătrânei este însă hotărâtă să dea în judecată Spitalul Judeţean Constanţa.

Acum, după ce a fost internată într-un final la Secţia de Terapie Intensivă, femeia de 87 de ani s-a stins din viaţă, iar familia acesteia are de gând să dea in judecata Spitalul Judetean, considerându-i pe medici direct responsabili. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Acuzaţii grave la Constanţa, în urma morţii unei bătrâne. Familia spune că a fost ţinută 26 DE ORE pe hol, la Urgenţe fără tratament