Antena Meniu Search
x

Specialistii in limbajul non-verbal detin cheia succesului

Cand vorbim si gesticulam, transmitem atatea mesaje ca nici nu ne putem imagina. De fapt, sa nu exageram. Dar sunt atat de multe si sunt atatea interpretari psihologice si sociale, ca specialistii in asa ceva au scos nenumarate carti.

Vezi și

Allan Pease, poate cel mai cunoscut si printre cei mai buni experti in limbajul non-verbal, a venit iar in tara. Si, ca de obicei, ne-a mai invatat cate ceva despre noi - romanii.

Oameni ca Barack Obama si Bill Clinton sunt invatati despre cum sa apara in fata oamenilor. Vorbim doar despre cei mai puternici oameni ai lumii. Dar pana la presedintii americani, toti oamenii cu o anumita functie sunt "antrenati" sa-si puna in valoare gesturile. De fapt, fiecare gest al fiecarui om in parte are o traducere. Una care noua ne scapa. Dar lor, specialistilor, nu.

De la specialistii in limbajul trupului poti sa inveti orice. Sau totul! Cum sa iti impresionezi seful, cum sa faci o impresie buna la prima intalnire, cum sa stai si mai ales, cum sa nu stai.

Ca sa fii o persoana care atrage oamenii ca un magnet trebuie sa ai un limbaj al trupului deschis. Foarte multi oameni, de fapt, cam toti romanii isi tin bratele incrucisate. Cei care vorbesc si-si ating nasul inseamna ca mint”, spune Allan Pease.

Orice gest al corpului, in general, e interpretabil. Si trebuie controlat. De la atingeri, miscarea si postura corpului, pana la tonul vocii. Domeniul e vast si romanii, cu un anumit business mai ales, vor sa profite acum de vizita lui Allan Pease.

Speakerul a mai fost de doua ori in Romania, dar acum este pentru prima data cand ajunge la Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Specialistii in limbajul non-verbal detin cheia succesului