Antena Meniu Search
x

Trupul băiatului care a pierit împreună cu părinţii și sora de 3 anişori, în TRAGEDIA DE PE DUNĂRE, a fost găsit la sârbi (VIDEO)

Trupul neînsufleţit al tânărului de 23 de ani care se afla în maşina ce a plonjat în Dunăre, în urmă cu mai bine de o săptămână, a fost găsit la sârbi.

Trupul neînsufleţit al tânărului de 23 de ani care se afla în maşina ce a plonjat în Dunăre, în urmă cu mai bine de o săptămână, a fost găsit la sârbi. Familia acestuia a fost chemată pentru identificare.

Tatăl băiatului este încă încă de negăsit. Mama şi sora de trei ani a tânărului au fost găsite săptămâna trecută. 

După exact o săptămână de la accident, curenţii Dunării au adus trupul fetiţei acasă. L-au scos pe mal, exact în dreptul satului natal. La aproape 20 de kilometri de locul unde maşina a căzut în Dunăre. 

Pe acelaşi subiect

Pe mama fetiţei, fluviul a scos-o, în urmă cu cinci zile, pe malul sârbesc al Dunării, la 60 de kilometri depărtare de locul accidentului. Rudele au fost şocate să afle că trupul femeii a fost îngropat deja într-un cimitir din Serbia. 

În România, anchetatatorii au schimbat între timp încadrarea juridică a faptei. Şoferul maşinii, care este şi singurul supravieţuitor, este cercetat pentru ucidere din culpă.

În 7 octombrie, un grav accident rutier a avut loc în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin. O maşină în care se afla şoferul şi o familie: mama, tatăl, fiul de 23 de ani şi fiica de doar trei ani, a plonjat în Dunare. Şoferul a reuşit să se salveze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Trupul băiatului care a pierit împreună cu părinţii și sora de 3 anişori, în TRAGEDIA DE PE DUNĂRE, a fost găsit la sârbi (VIDEO)