Antena Meniu Search
x

LACRIMI şi DURERE pentru Lidia, tânăra din România care s-a sinucis la Londra: 'Nu mai am lacrimi să plâng!' - GALERIE FOTO

Familie Lidiei, tânăra patinatoare care s-a aruncat în gol de pe Catedrala Saint Paul din Londra, trece prin momente de coşmar.

Familie Lidiei, tânăra patinatoare care s-a aruncat în gol de pe Catedrala Saint Paul din Londra, trece prin momente de coşmar.

Mama Lidiei, Isabela Drăgescu, a povestit pentru publicaţia engleză Evening Standard clipele dramatice prin care trece, după ce fiica sa în vârstă de 23 de ani şi-a pus capăt zilelor.

Lidia Dragescu era studentă la o facultate din Londra si locuia in capitala Marii Britanii alaturi de familie

"Era cea mai frumosă fiinţă. Era cea mai bună fiică şi cea mai bună prietenă a mea. Toată lumea o iubea, iar când intra într-o încăpere, toţi ochii erau aţintiţi asupra ei. Era talentată, creativă şi iubea să studieze. Citea câteva ore în fiecare zi. Era perfectă", a declarat mama tinerei.

Pe acelaşi subiect

Lidia Drăgescu s-a sinucis miercuri, pe 11 octombrie, după ce s-a aruncat în gol de pe catedrala St. Paul din Londra, de la o înălţime de aproximativ 30 de metri.

Potrivit jurnaliştilor britanici, o anchetă este în continuare în desfăşurare, iar momentan, circumstanţele în care s-a produs tragedia nu au fost elucidate.

"O vreau înapoi. Era prea tânără pentru a muri. Avea toată viaţa înainte. Nu mai am lacrimi să plâng. Mi-am pierdut cea mai bună prietenă, cel mai frumos om", a mai spus mama Lidiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » LACRIMI şi DURERE pentru Lidia, tânăra din România care s-a sinucis la Londra: 'Nu mai am lacrimi să plâng!' - GALERIE FOTO