Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI. Tânărul dat dispărut de o săptămână a fost găsit MORT pe muntele Tâmpa - FOTO/VIDEO

Alex Rizea, tânărul care a fost dat dispărut de familie în urmă cu o săptămână după ce s-a urcat în trenul de Braşov, a fost găsit mort, în această dimineaţă, pe 'Drumul Cavalerilor' de pe muntele Tâmpa.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 02.08.2017, 14:34

Alex Rizea, tânărul care a fost dat dispărut de familie în urmă cu o săptămână după ce s-a urcat în trenul de Braşov, a fost găsit mort, ieri după-amiază, pe 'Drumul Cavalerilor' de pe muntele Tâmpa.

Abia astăzi, autorităţile au reuşit identificarea cadavrului descoperit ieri. Astfel, medicii au stabilit că trupul neînsufleţit îi aparţine lui Alex Rizea, tânărul care a dispărut în urmă cu o săptămână, alături de un prieten.

Potrivit unui comunicat al poliţiştilor din Braşov, cadavrul a fost găsit la o distanţă de aproximativ trei-patru metri de poteca de acces în zonă.

Pe acelaşi subiect

"Cu sprijinul personalului din cadrul Salvamont, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei, identificării si stabilirii cauzei decesului. În urma procedurilor de identificare s-a stabilit că persoana decedată este un tânăr de 19 ani a cărui dispariție fusese semnalată de către membrii familiei, din data de 28 iulie a.c., Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, pe raza căruia își avea domiciliul și pentru care polițiștii brașoveni desfășurau activități de căutare cu efective mărite", se arată într-un comunicat al IPJ Braşov.

Drept urmare, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care Alex şi-a pierdut viaţa.

Rudele adolescentului au pornit o campanie pe Facebook pentru găsirea lui Alex, iar postările au ajuns la mii de internauţi. Mai mult, prietenii tânărului au organizat un eveniment la care urmau să participe zeci de rude şi prieteni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI. Tânărul dat dispărut de o săptămână a fost găsit MORT pe muntele Tâmpa - FOTO/VIDEO