Antena Meniu Search
x

Video Tragedie la Roşiori, după un accident între o maşină şi o ambulanţă care se întrepta spre un caz medical

O femeie a murit şi un bărbat se află în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a făcut accident cu o ambulanţă, pe Drumul European 85, în zona localităţii Roşiori.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 14:39

Vezi și

O persoană a murit şi o alta a fost rănită vineri dimineaţă, în urma unui accident în care a fost implicată şi o ambulanţă, produs pe E85, în localitatea Roşiori.

Potrivit ISU Suceava, ambele victime din autoturism au rămas încarcerate în urma producerii accidentului, iar după descarcerare s-a constatat decesul femeii.

"Victimele au fost extrase. Din nefericire, una dintre ele, o femeie, are leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul. Cea de-a doua persoană extrasă, un bărbat, este conştientă şi cooperantă", a anunţat ISU Suceava.

Ambulanţa era în misiune

Pe acelaşi subiect

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, echipajul care încadra ambulanţa implicată în accident nu a necesitat îngrijiri medicale.

"Această ambulanţă nu transporta un pacient, în momentul producerii accidentului deplasându-se către un caz medical", spune ISU Suceava.

Poliţia cercetează împrejurările şi cauzele în care s-a produs accidentul de la Roşiori, comuna Forăşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tragedie la Roşiori, după un accident între o maşină şi o ambulanţă care se întrepta spre un caz medical