Antena Meniu Search
x

Video Accident mortal în Afumați, lângă Doraly. O persoană a murit după impactul dintre o mașină și un TIR

Un accident grav a avut loc joi seara în localitatea Afumați, din județul Ilfov. O persoană a murit pe loc după ce o mașină s-a izbit cu putere de un TIR. Imagini ce pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 16.12.2021, 19:21

preview: Shutterstock (imagine ilustrativă) Vezi și

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2, în localitatea Afumați, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier între un autocamion și un autoturism. În urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care una nu prezintă semne vitale. Traficul rutier este restricționat pe sensul de mers Afumați - București", au transmis cei de la INFOTRAFIC. Polițiștii estimează că circulația va fi reluată în jurul orei 19.30. Revenim cu amănunte.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Accident mortal în Afumați, lângă Doraly. O persoană a murit după impactul dintre o mașină și un TIR