Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE PE AUTOSTRADA SOARELUI. Un băieţel de trei ani a murit, sora lui de un an se zbate între viaţă şi moarte!

Accident rutier cumplit pe Autostrada Soarelui, în această dimineaţă, în apropiere de Constanţa. Un băieţel de trei ani a murit, iar o sora lui de numai un an se zbate între viaţă şi moarte după ce tatăl lor, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei.

Accident rutier cumplit pe Autostrada Soarelui, în această dimineaţă, în apropiere de Constanţa.

Un băieţel de trei ani a murit, iar o sora lui de numai un an se zbate între viaţă şi moarte după ce tatăl lor, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei.

Potrivit primelor informaţii, în autoturism se afla o familie din Cluj, respectiv şoferul, soţia sa şi cei trei copii ai lor. La kilometrul 189 al autostrăzii A2, în apropiere de Medgidia, bărbatul s-ar fi întors să îi verifice pe copii, moment în care a pierdut controlul direcţiei.

Maşina, care se deplasa pe banda numărul doi, a lovit un TIR care se deplasa pe prima bandă şi apoi a izbit violent parapetul de protecţie care separă sensurile.

Pe acelaşi subiect

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat numeroase echipaje ale Ambulanţei, SMURD şi ale Poliţiei Rutiere.

Un băieţel în vârstă de trei ani a fost resuscitat zeci de minute pe asfalt, însă din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

O altă fetiţă în vârstă de un an a fost preluată de medici în comă, fiind în stare foarte gravă, şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Tot la spital a ajuns şi o fetiţă în vârstă de şapte ani care a suferit un traumatism la coloană.

Cei doi părinţi au fost răniţi, la rândul lor, însă leziunile nu le pun viaţa în pericol.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragicul accident rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE PE AUTOSTRADA SOARELUI. Un băieţel de trei ani a murit, sora lui de un an se zbate între viaţă şi moarte!