Antena Meniu Search
x

Noi DETALII cutremurătoare în cazul tragediei de la Vaslui! Iulian, victima unui impact nimicitor cu un Logan, ar fi participat la o cursă de motoare

Noi detalii înfiorătoare ies la iveală după cumplitul accident petrecut, miercuri noapte, la Vaslui, în urma căruia un motociclist a murit, iar prietenul său se zbate între viaţă şi moarte în spital după ce ambii au intrat în plin într-un Logan cu o viteză de aproximativ 150 de km/h.

Noi detalii înfiorătoare ies la iveală după cumplitul accident petrecut, miercuri noapte, la Vaslui, în urma căruia un motociclist a murit, iar prietenul său se zbate între viaţă şi moarte în spital după ce ambii au intrat în plin într-un Logan cu o viteză de aproximativ 150 de km/h.

Potrivit vremeanoua.ro, tragedia din fața Spitalului de Urgență s-ar fi produs din cauza teribilismului unor tineri, care, seară de seară, se întâlnesc în zona respectivă pentru a se întrece fie cu autoturisme, fie cu motociclete.

Citește și MESAJE cutremurătoare ale iubitei și prietenilor lui Iulian, tânărul motociclist care A MURIT la Vaslui, după ce s-a izbit cu 150 de km/h de o mașină: “Nu-mi vine să cred, suflet frumos!“ (FOTO)

Pe acelaşi subiect

Martorii cumplitului accident susțin că în acea seară fatidică, Iulian Răchită, un tânăr de 24 de ani din Muntenii de Sus, s-ar fi întrecut cu doi prieteni, cu motocicletele, iar din cauza vitezei cu care circula, de aproximativ 150 de km/h, nu a mai putut evita impactul devastator cu Loganul condus de Vasile Mitocaru, care, la rândul său, nu ar fi acordat prioritate în momentul în care a virat stânga pentru a intra în curtea spitalului.

Locuitorii din zonă susțin că pe ruta Spital – Textila – Moara Grecilor, seară de seară, au loc întreceri între motocicliști, că au fost sesizate autoritățile, dar că nimeni nu a făcut nimic până acum.

“Ultima oară am sunat la 112 sâmbătă noaptea, dar mi s-a răspuns să-mi văd de treabă”, spune un vasluian ce locuieste în apropierea zonei în care a avut loc accidentul.

Citește și ACCIDENT CUMPLIT la Vaslui! Un motociclist A MURIT spulberat de un şofer care nu a acordat prioritate. Impactul a fost DEVASTATOR: masina s-a RĂSTURNAT, iar tânărul s-a zdrobit de asfalt (VIDEO)

“Așteptăm să își termine treaba poliția și vom lucra la un plan de măsuri, pentru că zona este cu adevărat periculoasã, locuiesc aici și văd ce se întâmplã în fiecare seară”, a declarat și viceprimarul Daniel Neacșu.

Mărturii ale martorilor la teribilul accident

Cu puțin timp înainte de producerea accidentului, cei trei motociclisti au fost vãzuti în apropierea Spitalului Judetean plimbându-se cu motoarele.

“Am parcat la aproximativ 50 de metri de locul accidentului si, când am ajuns în dreptul Spitalului, am vãzut motorul lui Iulian. Nu îmi venea sã cred cât de grav era accidentul si mã întreb cum poate o motocicletã de 160 de kg sã rãstoarne un Logan de o tonã. Sincer, nu cred cã avea sub 200 de km/h”, spune Dragoș, un tânãr de 24 de ani.

Un alt martor povesteste ce a vãzut cu putin timp înainte de producerea tragediei: “Au fost trei motoare care se plimbau pe aici. Nu păreau sã aibă vitezã când i-am vãzut. Când a avut loc accidentul, eram înăuntru (în ghereta paznicilor Spitalului Judetean Vaslui – n.r.). Când am iesit, am vãzut dezastrul. Nu am vãzut ce s-a întâmplat, ci doar dupã impact”, spune unul dintre cei care asigurã paza unitãtii sanitare.

Câtiva dintre tinerii aflati în zona spitalului în momentul producerii accidentului au povestit ce au văzut, potrivit vremeanoua.ro. Unii dintre ei au relatat cã Iulian Rãchită era într-o coloană de trei motociclete. Prima dintre ele a reușit sã evite, în extremis, impactul. Nu acelasi lucru a reusit sã-l facã și Iulian și a lovit în plin autoturismul. Cea de-a treia motocicletã care încheia coloana a evitat și ea impactul și se pare cã a și dispãrut de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Noi DETALII cutremurătoare în cazul tragediei de la Vaslui! Iulian, victima unui impact nimicitor cu un Logan, ar fi participat la o cursă de motoare