Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE pe şoseaua Arad - Timişoara! Sunt mai mulţi MORŢI şi RĂNIŢI, după ce maşina în care se aflau s-a IZBIT de un copac (IMAGINI DRAMATICE)

Doi bărbaţi au murit, vineri dimineaţă, iar alţi doi au fost răniţi grav, pe DN 69 Arad - Timişoara, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un copac, traficul rutier fiind complet blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

Accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Arad spre Timişoara, pe DN 69, unde şoferul unui autoturism Dacia Logan ar fi pierdut controlul volanului, vehiculul părăsind partea carosabilă.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, autoturismul s-a izbit de un copac.

Pe acelaşi subiect

În vehicul se aflau patru bărbaţi, iar doi au fost găsit decedaţi de către echipele de descarcerare, iar ceilalţi doi au fost scoşi în viaţă şi predaţi echipajelor medicale, ei având răni grave.

Poliţiştii fac cercetări cu privire la împrejurările producerii accidentului, o ipoteză fiind aceea că şoferul ar fi adormit la volan.

În urma accidentului, DN 69 este complet blocat la ora transmiterii acestei ştiri, iar coloane de autoturisme s-au format pe ambele sensuri de circulaţie. Traficul a fost deviat pe autostrada A1, în timp ce DN 69 va fi redeschis circulaţiei în jurul orei 10.30, spun poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE pe şoseaua Arad - Timişoara! Sunt mai mulţi MORŢI şi RĂNIŢI, după ce maşina în care se aflau s-a IZBIT de un copac (IMAGINI DRAMATICE)