Antena Meniu Search
x

LACRIMI DE DURERE pentru tănăra de 18 ani rănită în cumplitul accident din Balş! Alessandra S-A STINS după 11 zile de comă. Tatăl este îngenunchiat de durere ...

Tânăra de 18 ani din Balș rănită grav în accidentul rutier petrecut în urmă cu aproape două săptămâni a murit.

Tânăra de 18 ani din Balș rănită grav în accidentul rutier petrecut în urmă cu aproape două săptămâni pe o stradă din oraș s-a stins miercuri la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde a fost transferată, în comă profundă, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Potrivit OLT-ALERT, care citează rude ale fetei, tânăra urmează să fie înmormântată duminică, 22 octombrie.

Deși medicii bănuiau că pacienta de 18 ani, ținută în viață doar cu ajutorul aparatelor medicale, nu mai are nici o șansă de supraviețuire, medicii de la „Bagdasar Arseni” i-au mai făcut, miercuri, o ultimă investigație medicală după care i-au confirmat tatălui fetei că ea se află, de fapt, în moarte cerebrală.

Pe acelaşi subiect

„Este moartă fiica mea. Medicii bănuiau că e în moarte cerebrală, dar alaltăieri și ieri i-au făcut o nouă investigație pentru că trebuiau să îmi dovedească și mie că se află în moarte cerebrală. I s-a rupt trunchiul cerebral, creierul s-a stins pe etape. Nu a mai avut nici o activitate cerebrală. Oricum, îi murea și inima astăzi, pentru că la 24 de ore de la moartea cerebrală îi moare și inima”, a spus, pentru OLT-ALERT, tatăl fetei.

„Este o durere inimaginabilă pentru un părinte să își înmormânteze copilul. Când îți moare o soră, un tată, o mamă este altceva. Când se întâmplă însă un necaz ca ăsta, îți imaginezi cât e de rău, dar nu poți să simți ce simte un părinte”, a mai spus, răpus de durere, tatăl tinerei.

În accidentul în care a fost rănită tânăra (7 octombrie) au fost implicate două autoturisme, o autoplatformă și cinci persoane. Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Nicolae Bălcescu din Balș, după ce un șofer a ieșit cu mașina din parcarea unui supermarket fără să se asigure. Impactul dintre autovehicule a fost atât de puternic, încât mașina în care tânăra de 18 ani se afla în calitate de pasager (cea care circula regulamentar), s-a răsturnat pe o parte, fata, aflată pe scaunul din dreapta-față, rămânând încarcerată în autoturism.

Imediat după accident, tânăra a intrat în comă din cauza traumatismelor grave suferite și a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Craiova. De aici, pacienta a fost transferată cu un elicopter la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde i s-au mai găsit, în afară de traumatismul la cap, și alte traumatisme la nivelul splinei, care i-a fost scoasă, și la nivelul plămânilor.

Tânăra, care împlinise 18 ani în luna ianuarie și era singurul copil al familiei, va fi înmormântată duminică. Dumnezeu să o odihnească!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » LACRIMI DE DURERE pentru tănăra de 18 ani rănită în cumplitul accident din Balş! Alessandra S-A STINS după 11 zile de comă. Tatăl este îngenunchiat de durere ...