Antena Meniu Search
x

Trei copii de 14 ani au căzut într-un lac îngheţat. Doar doi au reuşit să iasă singuri la suprafaţă. Al treilea copil este resuscitat

Trei copii au căzut într-un lac îngheţat, în localitatea Dumbrăvița, județul Brașov. Doi dintre aceştia au reuşit să iasă, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 22.01.2022, 17:37

Trei copii de 14 ani au căzut într-un lac îngheţat. Doar doi au reuşit să mă iasă la suprafaţă - Shutterstock

Incidentul a avut loc în jurul orei 14.30, iar la faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, pompieri și scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, precum și echipaje SMURD. 

În jurul orei 15.30 copilul a fost găsit, a fost scos din apă și au început manevrele de resuscitare de către personalul medical prezent la faţa locului. Copilul a fost dus la Spitalul de Pediatrie.

Ce spun poliţiştii

La data data de 22 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că 3 minori, care se aflau pe raza unui lac înghețat, situat în localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, au căzut în acesta, ca urmare a spargerii gheții. 

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, pompieri și scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, precum și echipaje SMURD.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că 4 persoane, toate în vârstă de 14 ani, se aflau cu bicicletele pe suprafața înghețată a unui lac din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, iar ca urmare a ruperii gheții, 3 dintre acestea au căzut în lac.

În continuare, două dintre cele trei persoane au reușit să iasă din lac, pentru cea de-a treia persoană fiind desfășurate activități de căutare de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Dintre cele două persoane, care au reușit să iasă din lac, o persoană a fost consultată la fața locului de către cadrele medicale, iar cea de-a doua a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Activitățile sunt în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Evenimente » Trei copii de 14 ani au căzut într-un lac îngheţat. Doar doi au reuşit să iasă singuri la suprafaţă. Al treilea copil este resuscitat