Antena Meniu Search
x

Video Trei copii în drum spre şcoală, spulberați pe trecere de un judecător cu Matiz, în Sighetu Marmaţiei

Trei copii, o fată de 9 ani şi doi băieţi de 10  şi 14 ani, care mergeau spre şcoală, au fost loviţi de un Matiz, pe o trecere de pietoni din Sighetu Marmaţiei. Judecătorul aflat la volanul maşinii este din Oradea şi spune că nu i-a văzut pe micuţi, din cauza soarelui.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.03.2021, 11:48

Trei copii în drum spre şcoală, loviţi pe trecere de un judecător cu Matiz, în Sighetu Marmaţiei Vezi și

Accidentul a avut loc vineri dimineaţă, pe o stradă din Sighetu Marmaţiei, şi a fost filmat de o cameră de supraveghere din zonă.

În imagini se vede cum Matizul îi loveşte în plin pe cei trei copii, în timp ce traversau regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Micuţii mergeau spre şcoală, în momentul impactului.

Judecătorul a declarat că ar fi fost orbit de razele soarelui

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, cei trei copii au fost transportaţi la spital. Fata de 9 ani a fost rănită mai grav, fiind transferată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. 

Şoferul, un tânăr judecător în vârstă de 25 de ani din Oradea, a declarat ca nu i-a văzut pe copii din cauză că i-ar fi intrat soarele în ochi.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"Azi (ieri n.r.), 26 martie, ora 07.35, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu trei victime. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 25 de ani din Oradea, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Doja, iar când a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersecția cu strada Mihai Eminescu, a accidentat trei pietoni cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani din municipiu. În urma impactului copii au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", a transmis IPJ Maramureș.

În urma accidentului, judecătorul orădean s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trei copii în drum spre şcoală, spulberați pe trecere de un judecător cu Matiz, în Sighetu Marmaţiei