Antena Meniu Search
x

Un pompier a murit sub ochii fetiţei lui de 10 ani, într-o maşină spulberată de tren la Şişcani, în Vrancea

Tragedie, în această dimineaţă, în Vrancea. Un șofer a murit pe loc după ce maşina pe care o conducea a fost spulberată de un tren de călători, în zona staţiei CFR Șișcani - Adjud. O minoră de 10 ani, care se afla în autoturism, este rănită. Din primele informaţii, este vorba despre un pompier şi fetiţa lui.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.03.2021, 09:59

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 07.45, când poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitaţi să intervină la un accident produs la trecerea de cale ferată dublă, fără barieră, de la Șișcani.

O maşină în care se aflau un bărbat şi o fetiţă de 10 ani a fost lovită de un tren InterRegio, care circula pe ruta Pașcani - Adjud.

IPJ Vrancea

În urma impactului violent, şoferul a murit pe loc. Copila de 5 ani, rănită grav, a fost transportată la spital.

"În jurul orei 07.45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitati să intervină la un accident produs la trecerea de cale ferata Șișcani-Adjud. Din nefericire, în urma impactului produs între un autoturism şi trenul InterRegio care circula pe ruta Pașcani-Adjud a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unei minore.

 În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au generat producerea accidentului feroviar", se arată într-o informare a Poliţiei.

Bărbatul mort în accidentul din Vrancea era pompier

Din primele informaţii, bărbatul decedat avea 40 de ani şi era pompier. În momentul accidentului, militarul se afla în maşină cu fiica lui.

Un pompier a murit pe loc, iar fetiţa lui a fost grav rănită după ce maşina lor a fost spulberată de tren, în Vrancea

IPJ Vrancea

"Astăzi, 27 martie, în jurul orei 07:45, un apel primit la numărul unic de urgență 112, anunța despre producerea unui accident feroviar, la trecerea la nivel cu calea ferată din cartierul Șișcani, municipiul Adjud. La fața locului s-au deplasat de urgență 3 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud, cu 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

În urma impactului dintre un autoturism și locomotiva unui tren care circula pe ruta Pașcani-Adjud au rezultat 2 victime, un bărbat și o minoră, rămase încarcerate.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea celor 2 victime din autoturism. 

Din nefericire, bărbatul, în vârstă de 40 ani, nu mai prezenta semne vitale. Minora, în vârstă de 10 ani, a suferit traumatism toracic. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea prezent la fața locului și transportată la Unitatea Primiri Urgențe Focșani.

Cu regret nemărginit anunțăm că persoana decedată este angajat al I.S.U. Vrancea. Ne exprimăm profunda îndurerare pentru pierderea suferită", anunţă ISU Vrancea într-un comunicat.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au generat producerea accidentului feroviar.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un pompier a murit sub ochii fetiţei lui de 10 ani, într-o maşină spulberată de tren la Şişcani, în Vrancea