Antena Meniu Search
x

Trei falşi constructori de cabane, prinşi în Galaţi. Schema simplă, dar de succes: postau anunţuri, încasau banii, apoi dispăreau fără urmă

Trei bărbaţi din Galaţi sunt anchetaţi pentru înşelăciune, după ce au postat anunţuri conform cărora construiesc cabane, au luat banii şi nu au finalizat lucrarea. Un bărbat a alertat poliţia după ce a plătit degeaba suma de 30.000 de lei.

de Redactia Observator

la 01.12.2023, 17:30

Postau anunţuri, încasau banii, apoi dispăreau fără urmă - Shutterstock

Ancheta în acest caz este instrumentată de către poliţiştii din Cluj, după ce aceştia au primit, la începutul lunii noiembrie, o reclamaţie de la un bărbat din acest judeţ.

Bărbat înşelat cu 30.000 de lei

"În fapt, la data de 6 noiembrie a.c. poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Măguri-Răcătău despre faptul că la data de 31 octombrie a.c., în baza unui anunţ publicitar postat pe o platformă de operare vânzări, ar fi achitat suma de 30.000 de lei unor persoane necunoscute care i-ar fi garantat construcţia unei cabane. Ulterior, după achitarea sumei şi începerea lucrărilor, bărbatul şi-a dat seama că a fost înşelat, întrucât persoanele în cauză nu ar fi respectat înţelegerea şi ar fi părăsit localitatea", informează Poliţia Cluj.

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au constatat că persoanele care pretindeau că sunt constructori postau anunţurile sub identitate falsă, relatează news.ro. Anchetatorii au reuşit să îi identifice pe cei trei bărbaţi, la finalul lunii trecute. Aceştia sunt din Galaţi au vârste de 22, 23 şi respectiv 55 de ani.

Ei au de dat păgubitului întreaga sumă pe care o primiseră pentru construcţia nerealizată şi sunt cercetaţi în continuare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Trei falşi constructori de cabane, prinşi în Galaţi. Schema simplă, dar de succes: postau anunţuri, încasau banii, apoi dispăreau fără urmă