Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lovitură în showbiz-ul românesc. Trei persoane au fost reţinute în dosarul "droguri pentru VIP-uri" (Video)

Trei persoane au fost reținute în dosarul "droguri pentru VIP-uri", în urma audierilor care au avut loc la DIICOT Ploiești și în care mai multe vedete, între care Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, au fost citate de procurori.

de Redactia Observator

la 13.07.2018 , 09:38

Trei persoane au fost reţinute în dosarul "droguri pentru VIP-uri"
Trei persoane au fost reţinute în dosarul "droguri pentru VIP-uri". Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, audiaţi la DIICOT Ploieşti

Trei persoane au fost reținute în dosarul "droguri pentru VIP-uri", în urma audierilor care au avut loc la DIICOT Ploiești și în care mai multe vedete, între care Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, au fost citate de procurori.

Surse judiciare citate de mediafax.ro susţin că cei trei reţinuţi, care sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc și de mare risc, nu sunt persoane publice. 

În acest dosar urmează şi alte audieri, după ce, joi, au fost văzuţi ieşind din sediul DIICOT Ploieşti creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi stilista Raluca Bădulescu.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi au refuzat să facă declaraţii.

Pe acelaşi subiect

Tot ieri, în acest dosar s-au făcut percheziţii în Ploieşti şi Bucureşti.

Surse din anchetă au declarat că cei trei reţinuţi ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc în zone bune ale Capitalei.

Ei urmează să fie prezentaţi instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Lovitură în showbiz-ul românesc. Trei persoane au fost reţinute în dosarul "droguri pentru VIP-uri" (Video)