Antena Meniu Search
x

Noul dosar "droguri pentru VIP-uri" agită lumea showbiz-ului românesc

Un nou dosar "Droguri pentru VIP-uri" aduce nume grele din lumea showbiz-ului la DIICOT. Sunt informaţii că mai multe vedete din muzică, televiziune şi modă ar apărea într-un dosar de trafic şi consum de droguri instrumentat de procurorii din Ploieşti.

Vezi și

Un nou dosar "Droguri pentru VIP-uri" aduce nume grele din lumea showbiz-ului la DIICOT. Sunt informaţii că mai multe vedete din muzică, televiziune şi modă ar apărea într-un dosar de trafic şi consum de droguri instrumentat de procurorii din Ploieşti. La DIICOT Ploieşti au fost audiaţi joi creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi stilista Raluca Bădulescu. Amândoi au declarat că nu ştiu ce calitate au în acest dosar. Percheziţii s-au făcut la domiciliile a doi dealeri de droguri care ar fi vândut clienţilor din lumea bună a Capitalei cocaină şi cannabis.

Mai multe vedete sunt pe lista audierilor într-un dosar de trafic şi consum de droguri. Creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi stilista Raluca Bădulescu s-au întâlnit joi la DIICOT Ploieşti. Şi unul, şi celălalt susţin că nu ştiu deocamdată în ce calitate numele lor a fost asociat cu cercetările în acest dosar. Reţinuţi în declaraţii au fost şi avocaţii. 

După investigaţii de câteva luni, procurorii DIICOT au făcut percheziţii la domiciliile din Bucureşti şi Prahova pe care le deţin doi presupuşi dealeri de droguri. Surse din anchetă susţin că urmează să fie audiate, mai multe vedete din muzică, televiziune şi modă. Audieri au fost făcute joi şi în Bucureşti. 

Anchetatorii au informaţii că persoanele ale căror nume apar în dosar sunt supectate că fie au cumpărat, fie au fost martori la tranzaţii de sute de euro cu droguri - cocaină şi cannabis. 

Informatiile din ancheta sustin ca reteaua care actiona in Bucureşti si in judetele invecinate vindea un gram de cocaina cu 100 de euro si unul de cannabis cu 50 de lei. 

Audierile vor continua vineri la DIICOT. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noul dosar "droguri pentru VIP-uri" agită lumea showbiz-ului românesc