Antena Meniu Search
x

Trei ucraineni, căutaţi de salvamontiști în Munţii Maramureşului. Doi dintre ei sunt în hipotermie și nu mai pot continuă drumul

În această dimineață, salvatorii montani au pornit spre Vârful Şerban din Munţii Maramureşului, unde s-au rătăcit trei ucraineni, de 27, 45 și 46 de ani. Cel mai tânăr dintre ei a cerut ajutorul la 112, anunţând că ceilalţi doi sunt în hipotermie și nu mai pot continuă drumul.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 07:16

Trei ucraineni, căutaţi de salvamontiști în Munţii Maramureşului. Doi dintre ei sunt în hipotermie și nu mai pot continuă drumul

Trei cetățeni ucraineni, de 27, 45 și 46 de ani, sunt căutați de salvatorii montani din Maramereș în zona vârfului Șerban, doi dintre ei fiind în hipotermie și nemaiputând continua drumul. În zonă este zăpadă, iar configurația terenului necesită pentru extracție echipament tehnic.

"Acțiune de căutare - salvare a SPJ Salvamont Maramureș în zona Vf-ului Șerban, jud Maramureș, pentru recuperarea și extragerea a 3 cetățeni ucrainieni cu vârste de 27 și respectiv 45 și 46 ani. Ultimii doi sunt în hipotermie și nu mai pot continuă drumul", anunță Salvamont Maramureș.

Trei ucraineni, căutaţi de salvamontiști în Munţii Maramureşului. Doi dintre ei sunt în hipotermie

Potrivit salvatorilor, în zona menționată de apelantul de 27 ani, conform spuselor acestuia, este zăpadă, iar configurația terenului necesită pentru extracție echipament tehnic. 

O echipa a Salvamont Maramureș va face joncțiunea cu colegii de la Poliția de Frontieră a ITPF Sighetu Marmației și vor pleca spre zona indicată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Trei ucraineni, căutaţi de salvamontiști în Munţii Maramureşului. Doi dintre ei sunt în hipotermie și nu mai pot continuă drumul