Antena Meniu Search
x

Video Tristan Tate, elegant și relaxat în drum spre audieri. Procurorii folosesc un truc FBI pentru a afla dacă cei doi frați mint

O nouă rundă de audieri la DIICOT în dosarul fraţilor Tate. Şi este pentru prima dată când Tristan a fost chemat să dea declaraţii, fără fratele lui mai mare, Andrew.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 14:08

Vezi și

Reporter: Păreţi binedispus astăzi!

Tristan Tate: Sunt fericit în fiecare zi!

Reporter: Fericit şi în închisoare?

Tristan Tate: În închisoare?! Da! Sunt fericit în fiecare zi!

Pe acelaşi subiect

Reporter: De ce?

Tristan Tate: Pentru că mintea mea nu a fost în închisoare, doar corpul meu!

Cel mai probabil, anchetatorii vor să-i audieze încrucişat pe inculpaţii din dosar ca să vadă mint sau spun adevărul. Mâine, va sta de vorbă cu procurorii şi Georgiana Naghel.

Întrebat de jurnalişti de ce a fost chemat la audieri, Tristan a răspuns ironic - "probabil anchetatorii vor să-şi ceară scuze". La sfârşitul săptămânii trecute, judecătorii au decis să menţină măsura arestului la domiciliu pentru fraţii milionari care şi-ar dori să fie cercetaţi sub control judiciar.

Frații Tate, în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile

Tribunalul București au decis, vineri, prelungirea arestului la domiciliu pentru Andrew și Tristan Tate. Frații Andrew și Tristan Tate s-au prezentat în fața magistraților Tribunalului București, sperând să fie plasați sub control judiciar.

Instanța a decis, însă, prelungirea mandatelor de arestare la domiciliu cu încă 30 de zile, atât pentru cei doi frați, cât și pentru cele două femei care i-au ajutat.

Andrew și Tristan tate, acuzați că au exploatat sexual femei

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie 2022. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Pe 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă. Cei doi frați au fost plasați în arest la domiciliu în 31 martie 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tristan Tate, elegant și relaxat în drum spre audieri. Procurorii folosesc un truc FBI pentru a afla dacă cei doi frați mint