Antena Meniu Search
x

Video Andrew şi Tristan Tate, în uralele fanilor la DIICOT. Cei doi fraţi chemaţi pentru o nouă percheziție informatică

Fraţii  Tate şi-au făcut plimbarea de dimineaţă, dar numai până la DIICOT. Cei doi britanici au ieşit din casă pentru prima dată de când sunt în arest la domiciliu pentru o întâlnire cu procurorii antimafia. Scopul - altă rundă de percheziţii informatice. Cei doi, mai tăcuţi decât de obicei, au fost încurajaţi de fani la ieşirea de la Parchet. 

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 21:56

Vezi și

8 dimineaţa. În curtea lor din Voluntari, maşina avocatului e pregătită.  Andrew şi Tristan Tate pleacă pentru plimbarea de dimineaţă. Prima, de când sunt în arest la domiciliu. Destinaţia - sediul DIICOT. Cu o imagine diferită de cea pe care au avut-o în arestul preventiv - tunşi, bărbieriţi şi aranjaţi, cei doi au ajuns, după un drum de jumătate de oră, prin Bucureşti, în faţa procurorilor.  Pentru presă, cei doi influenceri au avut acelaşi mesaj - nu sunt probe care să le demonstreze vinovăţia în dosarul în care sunt acuzaţi de trafic de persoane. 

Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate: "Este o operaţiune de durată în ceea ce priveşte probatoriul. Din ceea ce ni s-a pus la dispoziţie până acum nu considerăm că sunt elemente directe care să confirme existenţa faptelor." 

O nouă percheziție informatică

În perioada în care au fost în arest preventiv, cei doi fraţi au ajuns de mai multe ori în faţa procurorilor pentru percheziţiile informatice.  Azi au terminat mai repede decât de obicei. După o oră şi jumătate, fraţii Tate au plecat acasă, în uralele fanilor. 

Pe acelaşi subiect

Reporter : "Aţi terminat repede astăzi!"

Fanii: "Top G, Top G!"

Reporter: "Vă temeţi că o să vă întoarceţi înapoi în închisoare?"

Tristan Tate: "Nu mă tem de nimic!"

Reporter: "De ce sunteţi atât de tăcut?"

Deocamdată, ancheta este tot în fază de urmărire penală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Andrew şi Tristan Tate, în uralele fanilor la DIICOT. Cei doi fraţi chemaţi pentru o nouă percheziție informatică