Antena Meniu Search
x

Un tânăr a murit în mâinile medicilor, la două zile după ce a fost externat din spital. Avea 20 de ani și era student la Teologie

Tudor Florin avea 20 de ani și toată viața înainte. Tânărul era din localitatea Iaz, comuna Plopiş, județul Sălaj. Acesta era student la Teologie, în cadrul Facultăţii de Teologie ,,Sfântul Ierarh Andrei Șaguna” din Sibiu – anul II și absolvise Liceul Ortodox „Sfântul Nicolae” din municipiul Zalău. Și-a pierdut viața la două zile de când a fost externat din spital.

Tudor avea 20 de ani și era student la Teologie
Tudor Florin a murit la două zile de când a fost externat din spital. - Hepta, Monitorul de Sălaj

Pentru că problemele de sănătate nu-i dădeau pace, Tudor Florin a mers de urgență la spital unde a fost internat pe Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, scrie monitoruldesalaj.ro. Părea că totul o să fie bine și că nu se confruntă cu ceva grav. Nimănui nu avea să-i treacă prin cap problemele de sănătate de care se lovise studentul.

Brusc, joi dimineața, lui Tudor i s-a făcut rău și a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor. Starea lui de sănătate s-a agravat, iar mai apoi a devenit critică. Avea tuse și nu putea să respire cum trebuie. Așa că, joi, în jurul orei 10 dimineața, tânărul de 20 de ani a ajuns de urgență la UPU-SMURD Zalău.

Cadrele medicale au văzut în ce stare deplorabilă este băiatul, așa că a fost dus imediat în secție și intubat rapid. Au început manevrele de resuscitare, iar echipajul medical de la Urgențe a făcut tot posibilul să-i salveze viața. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil în ciuda încercărilor și a manevrelor de resuscitare. În jurul orei prânzului, joi, a fost constatat decesul lui Tudor Florin. Conform sursei citate mai sus, oamenii legii fac cercetări în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr a murit în mâinile medicilor, la două zile după ce a fost externat din spital. Avea 20 de ani și era student la Teologie