Antena Meniu Search
x

Weekend cu 100.000 de turişti pe litoral. Printre ei, şi doi tineri care şi-au găsit pereche în Vama Veche

S-au cunoscut în Vamă, s-au căsătorit în Vamă şi tot acolo îşi petrec concediul. Vorbim despre un cuplu îndrăgostit de cea mai boemă staţiune de la malul mării. I-am găsit petrecând alături de mii de alţi turişti care s-au refugiat pe litoral, unul dintre puţinele locuri unde vremea a fost bună.

Vezi și

S-au cunoscut în Vamă, s-au căsătorit în Vamă şi tot acolo îşi petrec concediul. Vorbim despre un cuplu îndrăgostit de cea mai boemă staţiune de la malul mării. I-am găsit pe plajă, petrecând alături de mii de alţi turişti care s-au refugiat pe litoral, unul dintre puţinele locuri unde vremea a fost bună.

A fost un soare îmbietor, azi, în Vama Veche. Plaja s-a umplut încă de la răsărit. Unii au venit aici pentru prima oară, alţii sunt deja profund legaţi de cea mai boemă staţiune a litoralului. 

Aceşti doi tineri şi-au scris povestea pe plaja din Vama Veche. 

Eu lucram aici, în Vamă. El a venit ca turist. Şi de atunci am rămas nedespărţiţi, aşa sună începutul unei frumoase poveşti de dragoste.

Iubirea i-a unit şi pe un turist spaniol şi o româncă, abia ajunşi pe litoral.

Eu sunt din Spania. Dar Vama Veche este într-adevăr ok. Iubesc România, iubesc Vama Veche, iubesc Constanţa, iubesc toţi oamenii din România, a mărturisit spaniolul.

Vama a oferit astăzi o atmosferă pentru toate gusturile. Unii turişti au venit să îşi arate talentele de dansatori. Alţii au dus relaxarea la rang de artă. 

100.000 de turişti au fost prezenţi pe litoral, astăzi. Mulţi dintre ei au ales Vama, dar plajele au fost animate şi în Mamaia. 

S-au ocupat de asta dansatoarele aduse special pentru a da tonul distracţiei. Uniforma de petrecere e obligatorie aici. 

Nu doar costumul este important. În cea mai pretenţioasă staţiune de pe litoral, fiecare detaliu contează.

Temperaturile au atins 30 de grade, astăzi, la malul mării. Vremea va fi frumoasă şi mâine, însă meteorologii nu exclud ploi de scurtă durată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Weekend cu 100.000 de turişti pe litoral. Printre ei, şi doi tineri care şi-au găsit pereche în Vama Veche