Antena Meniu Search
x

Principalul suspect în tripla crimă din Satu Mare e sergent major în rezervă. Dat afară de la ISU, a fost declarat inapt la testul psihologic

Detalii absolut halucinante ies la iveală despre Răzvan Rentea, tânărul din Satu Mare care şi-a ucis cu bestialitate familia.

Detalii surprinzătoare ies la iveală despre Răzvan Rentea, tânărul din Satu Mare acuzat că şi-a ucis cu bestialitate familia. El are un trecut marcat de eşecuri, care l-au adus într-o situaţie disperată.

Răzvan Rentea este sergent major în rezervă şi a fost angajat în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Satu Mare, din 2007 până în 2011, când a fost dat afară pentru furt.

În ciuda acuzaţiilor grave pentru care a fost concediat, în 2016, când s-a organizat un concurs la ISU pentru angajare din sursă externă, Răzvan Rentea şi-a încercat din nou norocul, concurând pentru un post. Tânărul de 33 de ani a picat însă testul psihologic şi a fost declarat inapt pentru jobul respectiv.

Pe acelaşi subiect
Anunţul ISU Satu Mare cu rezultatul testului psihologic picat de Răzvan Rentea

FOTO: Răzvan Rentea a picat testul psihologic, în tentativa de reangajare ca pompier | Sursa: isusatumare.ro

După acest eşec, el s-a angajat ca ospătar la un restaurant local, dar nici aici nu a avut noroc. Localul s-a desfiinţat şi Rentea a rămas fără job.

Pentru că nu mai avea nicio sursă financiară, tânărul a apelat la tatăl său, cerându-i un apartament pe care familia îl deţinea în oraş.

VIDEO: Răzvan Rentea a fost reţinut în ziua înmormântării părinţilor | Sursa: Observator

Toată grozăvia ar fi pornit, se pare, de la o simplă ceartă cu părinţii. Familia deţinea în centrul oraşului Satu Mare un apartament, pe care Răzvan Rentea l-ar fi vrut pentru el. Tânărul intenţiona să-l vândă ca să facă rost de banii de care avea nevoie disperată.

Tatăl său, Gheorghe Rentea, nu a fost de acord cu propunerea şi asta a declanşat un scandal violent cu fiul. Tânărul ar fi încercat să o convingă şi pe mama sa, Niculina, dar fără succes.

Confruntat cu refuzurile, Răzvan Rentea ar fi pus atunci la cale planul diabolic, soldat cu tripla crimă care a făcut vâlvă în Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Principalul suspect în tripla crimă din Satu Mare e sergent major în rezervă. Dat afară de la ISU, a fost declarat inapt la testul psihologic