Antena Meniu Search
x

Motivul triplei crime de la Satu Mare e surprinzător. De ce şi-a omorât Răzvan Rentea părinţii şi bunica (Video)

Presupusul autor al triplei crime de la Satu Mare şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei, în postura de suspect principal. Dar, care e motivul crimei?

Motivul triplei crime de la Satu Mare e halucinant. De ce şi-ar fi omorât familia tânărul Răzvan Rentea

Presupusul autor al triplei crime de la Satu Mare şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei, în postura de suspect principal. Dar, care este motivul pentru care tânărul de 33 de ani şi-a ucis părinţii şi bunica?

Surse apropiate anchetatorilor dezvăluie motivul surprinzător şi totodată tragic care l-a împins pe Răzvan Rentea să comită tripla crimă. Ajuns şomer, tânărul era într-o situaţie financiară dezastruoasă.

După ce a pierdut jobul de pompier, a avut ghinion şi ca ospătar, pentru că localul în care se angajase s-a închis. Fără loc de muncă, Răzvan Rentea mai avea un hobby bolnav, care i-a agravat situaţia: era un împătimit al jocurilor de noroc, spun sursele apropiate anchetei.

Pe acelaşi subiect

VIDEO: Răzvan Rentea a fost luat de poliţişti la 3 zile după descoperirea crimei | Sursa: Observator

Falit şi îngropat în datorii, tânărul a căutat metode disperate de a face bani. Şi-a pus în gând să vândă un apartament pe care tatăl său îl cumpărase în oraşul Satu Mare. Însă planul său nu a fost deloc pe placul părinţilor.

Gheorghe Rentea şi soţia sa, Niculina, au refuzat categoric atunci când fiul le-a dezvăluit ce vrea să facă. Aşa s-ar fi ajuns la scandal, iar Răzvan Rentea, cuprins de furie ar fi pus la cale planul macabru încheiat cu o baie de sânge, în propria lui familie.

După ce a comis crima, tânărul a încercat să-şi ascundă rolul de asasin. Însă, după 3 zile de la triplul asasinat, a ajuns în cătuşe, în arestul IPJ Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Motivul triplei crime de la Satu Mare e surprinzător. De ce şi-a omorât Răzvan Rentea părinţii şi bunica (Video)