Antena Meniu Search
x

Video Ucis în propria vilă din Pitești. Fiul de 16 ani, consumator de etnobotanice, este principalul suspect

Un bărbat de 78 de ani din Piteşti a fost ucis în propria vilă. Poliţiştii au deja un suspect. Este vorba de fiul bărbatului care locuia cu el în casă. Are doar 16 ani şi este cunoscut drept consumator de droguri. Acesta a fost dus deja la audieri. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 03.03.2023, 13:37

Vezi și

Încă nu se știe care a fost mobilul crimei. Asta încearcă anchetatorii să afle în aceste momente, prin audieri dar și prin probele pe care le strâng. 

Fiul de 16 ani, consumator de droguri, principalul suspect

Apelul la 112 a venit noaptea trecută, în jurul orei 3.30, atunci când o femeia sesiza că nu reușește să dea de fostul ei soț și nici să intre în locuința acestuia. Pompierii, alături de polițiști, au spart ușa și au găsit bărbatul pe podea, fără suflare.  Avea pe corp urme de violență, ceea ce i-a dus pe polițiști cu gândul la o crimă. Principalul suspect ar fi fiul bărbatului, un băiat de 16 ani, consumator de etnobotanice. Ancheta a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș care, în continuare adună probe și, alături de polițiști, ii audiază pe vecinii și pe cunoscuții bărbatului.

Ce spune IPJ Argeș

"În noaptea de 02 spre 03 martie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești. La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior și au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp. În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență. Având în vedere faptul că, din primele verificări, există indicii cu privire la o moarte violentă, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ucis în propria vilă din Pitești. Fiul de 16 ani, consumator de etnobotanice, este principalul suspect