Antena Meniu Search
x

Video Ucisă de betonieră în timp ce traversa strada. Accidentul înfiorător a fost filmat în Popești - Leordeni

O femeie de 40 de ani a murit, ieri, într-un mod cumplit: a fost călcată de o betonieră, pe o stradă din Popeşti-Leordeni. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 04.12.2021, 09:19

Vezi și

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă se vede cum femeia încearcă să traverseze strada în grabă, într-o intersecţie, deşi nu era nicio trecere de pietoni acolo. Atunci este lovită în plin de o betonieră, care o face una cu pământul. 

Şoferul spune că s-a asigurat pentru virajul la dreapta, dar n-a observat-o pe femeie. Când şi-a dat seama că a lovit pe cineva, a sunat imediat la 112. Însă medicii sosiţi la faţa locului n-au mai putut face însă nimic pentru a o salva. 

Șoferul betonierei, rezultat negativ la etilotest

Bărbatul aflat la volanul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cei care locuiesc în zonă spun că sunt în pericol în fiecare zi, pentru că în zonă sunt foarte puţine treceri de pietoni şi sunt nevoiţi să traverseze străzile în fugă, prin locuri nepermise. În plus, mulţi au făcut sesizări la Primărie pentru semaforizarea intersecţiilor aglomerate, dar nu au primit niciun răspuns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Ucisă de betonieră în timp ce traversa strada. Accidentul înfiorător a fost filmat în Popești - Leordeni