Antena Meniu Search
x

Ucisă la 19 ani de o manevră greşită, pe ATV. Fata şi tânărul de aceeaşi vârstă s-au înfipt într-un stâlp de beton, în Braşov

O fată de 19 ani a murit după ce ATV-ul pe care se afla împreună cu un alt tânăr a intrat într-un stâlp și s-a răsturnat. Accidentul a avut loc joi după-amiaza pe un drum județean din Brașov.

de Redactia Observator

la 06.04.2023, 17:27

Doi tineri au intrat cu ATV-ul într-un stâlp, în judeţul Braşov
Doi tineri au intrat cu ATV-ul într-un stâlp, în judeţul Braşov

Polițițiștii din Făgăraș au fost sesizați că pe DJ 104A, pe raza localității Drăguș, județul Brașov, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un ATV ar fi lovit un stâlp electric din beton, după care s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă.

O tânără de 19 ani a murit, după ce ATV-ul s-a înfipt într-un stâlp de beton

În urma accidentului, a rezultat rănirea a două persoane, care s-a fi aflat pe ATV, un tânăr și o tânără, ambii în vârstă de 19 ani. Echipajele SMURD care au ajuns la fața locului au efectuat tinerei manevre de resuscitare, dar ulterior au declarat decesul acesteia. Cea de-a doua persoană este intubată și ventilată mecanic, are o suspiciune de fractură craniană și a fost transportată la UPU Sibiu. În continuare, polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Ucisă la 19 ani de o manevră greşită, pe ATV. Fata şi tânărul de aceeaşi vârstă s-au înfipt într-un stâlp de beton, în Braşov