Antena Meniu Search
x

Video ''Uite poliţia! Filme, bă!'' În goana după un şofer băut şi fără permis, un copil de 13 ani a fost împușcat din greşeală de un polițist, în Tulcea

Un copil de 13 ani a fost nimerit de unul dintre gloanţele trase de un poliţist, seara trecută, în timpul unei urmăriri. Agentul a deschis focul asupra unui bărbat care a fugit după ce fusese tras pe dreapta. Suspectul a fost nimerit în gleznă, însă unul dintre cele 10 gloanţe trase a ricoşat din asfalt şi l-a nimerit pe băiat în abdomen. Acesta a ajuns la spital, dar este în stare stabilă.

de Redactia Observator

la 12.12.2021, 14:03

Vezi și

Poliţiştii au tras focuri de avertisment, dar şi în direcţia fugarului, după ce bărbatul de 26 de ani a refuzat să oprească la filtrul poliţiştilor într-o localitate din Tulcea. Unul dintre gloanţele trase de poliţişti l-a nimerit pe bărbat în zona gleznei, în timp ce un alt proiectil l-a lovit pe un copil care se plimba pe bicicletă în zonă.

Copilul în vârstă de 13 ani a fost transportat la spitalul din Galaţi, iar starea acestuia nu este gravă. Verificările au mai arătat că poliţistul a tras zece focuri de armă, şase dintre acestea în plan vertical, în timp ce patru în direcţia fugarului.

Nu este prima oară când bărbatul în vârstă de 26 de ani este prins că încalcă legea, în trecut poliţiştii l-au mai prins la volan fără permis de conducere. Ancheta a fost acum preluată de procurori.

Filmul incidentului în care copilul fost nimerit de unul dintre gloanţe

Pe acelaşi subiect

Poliţistul deschide focul. În apropiere, mai mulţi tineri îl identifică imediat pe cel urmărit. Este cunoscut drept Lali, în Turcoaia. În calea fugarului trece şi un copil de 13 ani, pe bicicletă. Unul dintre gloanţe ricoşează din asfalt într-un stâlp şi îl nimereşte în abdomen. Fugarul este împuşcat, la rândul lui.

''Uite poliţia! Filme, bă! Filme, bă!''

Ioana Nanu, IPJ Tulcea: Aflaţi în urmărirea conducătorului auto, unul din poliţişti a efectuat foc de avertisment în plan vertical şi ulterior asupra persoanei în cauză, provocându-i leziuni la nivelul gleznei. 

Potrivit poliţiei, agentul a tras zece focuri. Şase în plan vertical şi patru în direcţia bărbatului urmărit. Atât acesta, cât şi copilul de 13 ani au fost duşi, mai întâi, la spitalul din Măcin. În cazul minorului, medicii au decis că se impune un transfer. 

Ali Kilo Salah Eddin, SAJ Tulcea: Pentru investigaţii amănunţite se trimite la Spitalul Galaţi. E glonţ. Un corp străin cu foc. Orice glonţ se trimite la chirurgie pediatrică.

Rana nu îi pune totuşi viaţa în pericol copilului. La rândul său, fugarul a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Brăila. 

Bărbatul împuşcat fusese tras pe dreapta în timpul unui control de rutier. Nu avea permis valabil şi era şi băut, poliţiştii stabilind că are o alcoolemie de 0,37 mililitri de alcool pur în aerul expirat. Aşa că a rupt-o la fugă. De altfel, cu o zi înainte tocmai primise o condamnare de un an cu suspendare pentru conducere sub influenţa alcoolului, spun surse Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ''Uite poliţia! Filme, bă!'' În goana după un şofer băut şi fără permis, un copil de 13 ani a fost împușcat din greşeală de un polițist, în Tulcea