Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist din Timiş, erou pentru doi copii. I-a tras în ultima clipă din faţa unei maşini

Un poliţist din Ghiroda, judeţul Timiş, a devenit erou pentru doi copii, după ce a evitat producerea unui accident în ultima clipă.

de Monica Palade

la 10.12.2021, 16:51

Vezi și

Micuţii începuseră să traverseze strada pe trecerea de pietoni, când o şoferiţă neatentă a încercat să facă stânga fără să se asigure şi era cât pe ce să îi acroşeze, informează reporterul Observator Iulia Pop.

Norocul celor doi a fost un poliţist care i-a tras din faţa autoturismului în ultima clipă. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Ar putea rămâne fără permis

Deşi femeia este cea care nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni, aceasta este surprinsă în imagini în timp ce se ceartă cu omul legii. Cel mai probabil, şoferiţa va fi sancţionată conform legislaţiei în vigoare şi ar putea rămâne chiar şi fără permis.

Potrivit odonanţei de urgenţă 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a următoarelor fapte: neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public prin locurile special amenajate şi semnalizate, aflaţi pe sensul de deplasare a autovehiculului sau tramvaiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Timiş, erou pentru doi copii. I-a tras în ultima clipă din faţa unei maşini