Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ultima postare făcută de tânărul teribilist, înainte de accidentul din Cobadin. O sticlă de vin, fotografiată la bordul maşinii

Un tragic accident a luat vieţile a două tinere, noaptea trecută, în judeţul Constanţa. Împreună cu alţi prieteni, Darius a plecat în goana nebună, după ce a furat cheile de la maşina mătuşii sale. Cu doar câteva clipe înainte de accident, adolescentul a făcut o postare pe Instagram.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 05.08.2022, 15:40

O sticlă cu vin și 2 pahare pline, la bordul maşinii în care se afla. Asta a postat băiatul de 16 ani care a provocat accidentul de la Cobadin. Fotografia este postată cu câteva ore înaintea producerii accidentului.  Darius, din Viişoara, în vârstă de doar 16 ani, a provocat un accident rutier în comuna Cobadin.

Şi-a condus prietenele spre moarte

Potrivit unor vecini, adolescentul obişnuia să mai plece la plimbare cu maşina prin comună, erau obişnuiţi cu acest lucru şi ştiau asta cu toţii, mai puţin poliţiştii.  Deși nu era încă la vârsta majoratului, Darius avea și o motocicletă cu care provocase un alt accident în trecut. 

Ana și Daniela sunt tinerele care au murit în accidentul petrecut în noaptea de joi spre vineri, în localitatea constănţeană Cobadin. În evenimentul rutier au fost implicate două maşini, care în urma impactului au fost proiectate în alte două autoturisme parcate. 

Împătimit al vitezei, cu doar câteva luni înainte, de Paște, tânărul a mai provocat un accident. Atunci, aflat pe o motocicletă a intrat în plin într-un triciclu, trimițând doi oameni nevinovați în spital. Iar faptul că urma la volan des era cunoscut și de vecinii adolescentului, care spun că acesta circula nestingherit cu mașina prin comună. Mai pleca din când în cand, la plimbare, și prin stațiunile de pe litoral. Nimeni însă nu a luat nicio măsură, care ar fi putut să oprească tragedia din dimineața zilei de vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ultima postare făcută de tânărul teribilist, înainte de accidentul din Cobadin. O sticlă de vin, fotografiată la bordul maşinii